* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 17:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: The EGO-T  (Αναγνώστηκε 104602 φορές)

Αποσυνδεδεμένος crypton

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα - βυρωνας
  • Φύλο: Άντρας
  • στο ψαξιμο.....
Απ: Αγορα Ego-T
« Απάντηση #1545 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 01:31 »
καλη περιπτωση, ενημερωσε σχετικα για την χρηση ποιοτητα αντοχη σε λιγο καιρο μην πεταει τα λεφτα του ο κοσμος.

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #1546 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 01:44 »
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος paris307cc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΙΛΙΟΝ
  • IATTY+PROVARI ...
« Απάντηση #1547 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 02:15 »
ατμο κ 360 μερες εγγυηση
 πιστευω οτι ειναι
ΚΑΘΑΡΑ....
παρτε...
κ αν με βρειτε σε 2-3 μηνες...
 γραφτε μου...
Κορυδαλο μερια... :yes: :yes:
μην κοροιδευομαστε παιδια!!!
ουτε επισκευασιμος να ειναι....

Αποσυνδεδεμένος crypton

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα - βυρωνας
  • στο ψαξιμο.....
« Απάντηση #1548 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 02:39 »
αν υπηρχε θα εκλειναν ολα τα μαγαζια...

Αποσυνδεδεμένος reefdiver

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πειραιας
  • Τρία πουλάκια καθονταν....ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ γωνία...
« Απάντηση #1549 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 02:44 »
Φιλε μου, προφανως ο ανθρωπος ειναι ανενημερωτος....δε γνωριζει οτι ο ατμοποιητης συγκεκριμενα ειναι αναλωσιμος κ αντε το πολυ-πολυ να κρατησει 1 μηνα.

Απο την αλλη πλευρα, κ αν κρινω απο αλλα κινεζικα προιοντα τα οποια εισαγουν ελληνες εμποροι, συνηθως, τα ποσοστα κερδων ειναι τοσο μεγαλα που δεν ειναι λιγες οι φορες που ο εμπορος εχει τη λογικη "Δε βαριεσαι, και να χαλασει ενα, τοσα θα εχω πουλησει, τοσα θα εχω βγαλει, θα το βαλω απο τη τσεπη μου" κ οποτε παρεχει εγγυηση με τη δικη του τσεπη. Οταν αργοτερα το προιον βγει ελαττωματικο μαζικα (ολο το στοκ που εκανε εισαγωγη) ή δεν εχει την προσδοκιμη διαρκεια ζωης (προσδοκιμη με το μυαλουδακι του εμπορου δηλαδη) αρχιζουν τα παρατραγουδα.

Εδω ειμαστε κ θα δεις οτι μετα απο μερικους μηνες που θα "καταλαβει" ο κυριος τι "παιζει" θα σταματησει τετοιες εγγυησεις. Οσον αφορα δε τον ισχυρισμο οτι ειναι σχεδιασμενο το eGo-T απο ιταλους μηχανικους...... :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Να σου πω με τι τιμη εισάγεται αυτο που το καταστημα πολάει με 64€ ? 

Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο.

Το θεμα ειναι οτι αυτος εβαλε την εγγυηση για να τσιμπησουν ,οσοι τσιμπησουν.............. μετα απο 2 μηνες να μη ξαναβαλει το προϊον στο μαγαζί του,ή να το αντικαταστησει με καποιο αλλο,
και πηγαινοντας εσυ για την εγγυηση...............απλα να σου πει, αυτο δεν το εχουε πια στο μαγαζι και πηγαινε στην Κίνα για εγγυηση........... 
εχουμε το αλλο, αν θελεις ? ? ? ?

Εποχιακά ειδη  κι'ετσι.......

μακαρι να βγω ψευτης................
Αλλα η πινακιδα στο φυσικο καταστημα, μιλαει για κεραίες και ηλεκτρολιγικό ή ηλεκτρονικό εμπόριο..... υλικό..........?

site σαν αυτο............μπορεις να φτιαξεις και εσυ αν θες,σε μια ωρα......
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 08, 2012, 02:54 από reefdiver »

Αποσυνδεδεμένος paris307cc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΙΛΙΟΝ
  • IATTY+PROVARI ...
« Απάντηση #1550 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 02:51 »
1000 φορες σωστος ο reef....
 :thumpup: :thumpup:
θα το βαλει κ ο κοτσομπολος
ατμο με 5 χρονια εγγυηση
κ μετα ....
ελα αλεκο...
μην ψαρωνεται παιδια...
εκτος αν σας αρεσει κατι πααααρρρρρρρρραα.....
πολυ!
Ο Αη Βασιλης δεν υπαρχει...
(πλακα κανω υπαρχει κ μενει στα σπατα...χιχιχιχι)

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: planet earth
Απ: The EGO-T
« Απάντηση #1551 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 11:37 »
Γεια σας φίλοι  :bye:
Χρησιμοποιω τη συσκευη e-go t και είμαι νέος στο άθλημα του ατμίζειν  :)
Είμαι πολυ ικανοποιημένος, χωρίς βεβαίως να έχω μέτρο σύγκρισης δεδομένου ότι είναι η πρώτη μου συσκευη ετ , ελπίζω και η τελευταία.
Αυτό που ήθελα καταρχήν να εκφράσω, μετα απο αναγνωση 102 σελίδων του thread (ιδρωσα αλλα τα καταφερα!) είναι η εκπληξη και ο θαυμασμος μου για την ευγενεια και το επιπεδο συζητησης μεταξυ των μελων. Εχω μεινει αναυδος απο το υπεροχο κλίμα. Ευγε παιδιά, συνεχίστε ετσι  :D
Κατα δευτερον θα ήθελα να ρωτησω το εξης :
ως προς τα αναλωσιμα (ατμοποιητες, υγρα μπαταριες κλπ) , υπαρχει καποιο καταστημα ηλεκτρονικο το οποιο να είναι περα πάσης αμφιβολίας ΕΠΙΣΗΜΟΣ προμηθευτης των προιοντων ovale? Κυριως ενδιαφερομαι για αυθεντικους ατμοποιητες e-go T και υγρα Natura. Οχι τυπου e-go , κινεζικα και τα συναφη.
Επίσης θα ήθελα να μάθω , εαν γνωρίζει κανείς, αν επιτρεπεται να παρεις τη συσκευη και τα παρελκόμενα μαζί σου στο αεροπλάνο? Τα μπουκαλακια με το υγρό ας πουμε, περνανε απο τον έλεγχο? Προκειται να ταξιδεψω ΝΥ σε λίγο καιρό και θα ήταν ιδανικό κατα τη διάρκεια του πολυωρου ταξιδιου να μπορούσα να ατμίσω.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #1552 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 12:00 »
στην ενότητα Δημόσια χρήση του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου υπάρχουν σχετικά θέματα που αφορούν τη χρήση Η.Τ. σε αεροπλάνο
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,26.0.html
Τώρα σχετικά με το eGo-T χρήσιμο θα ήταν να γνωρίζεις ότι όλες αυτές οι συσκευές κατασκευάζονται στην Κίνα. Ωστόσο δεν παράγονται όλα τα eGo-T από την ίδια εταιρεία. Ως εκ τούτου υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα. Η εταιρεία Joyetech είναι ουσιαστικά η εταιρεία που κατασκευάζει το genuine eGo-T. H Οvale είναι business partner της  Joyetech και διαθέτει το ίδιο προϊόν βάζοντας το brand name της πάνω στις συσκευές της παραπάνω εταιρείας. Business Partners της Joyetech υπάρχουν και στην Ελλάδα (Alter Smoking, Nobacco). Δες και εδώ :
http://www.joyetech.com/about/business.php
Η βασική διαφορά των εταιρειών αυτών (Alter Smoking, Nobacco) σε σχέση με την Οvale είναι ότι αυτές λειτουργούν ως αντιπρόσωποι της Joyetech στην Ελλάδα ενώ η Οvale είναι πολυεθνική εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες χώρες της παγκόσμιας αγοράς. Αυτό της δίνει το πλεονέκτημα αποκλειστικότητας στην διάθεση ορισμένων  συσκευών με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Elips. Eνδεχομένως βέβαια και σχεδίασης-ανάπτυξης προϊόντων σε συνεργασία με την Joyetech. 
Παρακάτω μπορείς να δείς τα καταστήματα της Ovale στην Ελλάδα :
http://www.ovale.gr/shops.php
Αρκετά από τα παραπάνω καταστήματα δραστηριοποιούνται και με τη μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 08, 2012, 12:24 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #1553 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 12:18 »
Αυτό που παρατηρώ τώρα είναι ότι η Ovale δεν υπάρχει πλέον στην λίστα των ΟΕΜ Business Partners της Joyetech. Δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο συμβαίνει από λάθος ή απλά σηματοδοτεί μια νέα εξέλιξη.

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #1554 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 12:22 »
αυτο που παρατηρησα σε μια μπαταρια ovale ειναι οτι εχει σειριακο αριθμο πανω στο πολο που βιδωνη ο ατμοποιητης  και ενο εχω 4 μπαταριες alter  δεν το εχει καμια αυτο τον σειριακο  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #1555 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 12:34 »
Ισως είναι απαίτηση της Ovale η αναγραφή σειριακού αριθμού επάνω στον πόλο της μπαταρίας. Δεν το γνωρίζω. Και όπως βλέπω σειριακό αριθμό δεν έχουν ούτε οι ίδιες οι Joyetech.

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #1556 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 12:51 »
και εγω χτες το ειδα απο ενα φιλαρακι που ηρθε σπιτι καθως του καθαριζα την μπαταρια το ειδα και μου εκανε εντυπωση το πακετο ηταν ovle 650mha  και το ολο που ειδα οτι απο ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη με δια φορα στο ματι απο τα δικα μου ego-t απο alter  τυπου τανκ  :hmmm: δεν το εχω ξανα δει σε αλλο πακετο αυτο το πραγμα με τον  σειριακο αριθμο

Αποσυνδεδεμένος seth2769

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Aυλωνας ατικη
  • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://
    • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1321054200_4_20_EUR_3_dark.png[/img][/url]
« Απάντηση #1557 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 13:21 »
Και εγω με αυτο ξεκινησα και ημουν ευχαριστημενος ,για τον αρχαριο ειναι οτι πρεπει!!!!

Αποσυνδεδεμένος Panoszp

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #1558 στις: Ιανουάριος 09, 2012, 20:57 »
Ξεκίνησα τη χρήση του eGo-T της Ovale στις 8/11/11 και έκτοτε όλα πήγαιναν θαυμάσια μέχρι μία εβδομάδα πριν οπότε και ξεκίνησαν οι διαρροές. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα πως κάτι τέτοιο μπορούσε να συμβεί αλλά συνέβη. Μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα στο thread την παρακάτω ιστοσελίδα http://www.e-cigarette-forum.com/forum/e-cigarette-maintenance/226241-ego-t-atomizer-step-step-cleaning-maintenance-shaka-zuluf.html και ακολούθησα πιστά τις οδηγίες για καθαρισμό του atomizer και όλα λειτουργούν περίφημα πλέον!

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στον τρίτο μήνα χρήσης με τον ίδιο atomizer κάτι που απ'ότι κατάλαβα δεν συμβαίνει συχνά ,ειδικά αν η χρήση είναι συχνή (στη περίπτωσή μου 3ml/ημέρα).

Και πάλι, σας ευχαριστώ όλους!  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος capable

• mod-team
  • Τόπος:
« Απάντηση #1559 στις: Ιανουάριος 09, 2012, 21:16 »
πολυ χρισιμο το βιντεακι.. ειχα προσπαθησει μια φορα να λυσω εναν ατμοποιοητη αλλα τον χαλασα εντελως.. θα χανα προσπαθησω τωρα παλι και ευχομαι να τα καταφερω.
το δοκιμασα πριν λιγο. εβγαλα την βαση με το φυτιλι  καθαρισα την αντισταση.. αλλα το φυτιλι δεν την παλεψε... εγινε θρυψαλα.. οσο εμεινε το εβαλα. πιστευω πως με μια αλλαγη φιτιλιου θα ειναι καινουργιος...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 09, 2012, 22:12 από capable »

vapormania.gr