* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 17:31

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

57 επισκέπτες, 150 χρήστες
43, alexis-patra, vougiouklakis, dimspy, Γιάννης Μ, akisjon, zantos, tornado, slammer, panais, athkoub, Yamaha R1, MauriTripa, Kontos_gr, Dep-ON, liapakos, gtm, Ουανσά, george8165, gihal, tasosvaps, eliot, dxdydz, atmomixani.gr, geomos, timeco, stelakis1, Kir Fanis, gioupi, george georgiou, tiftiants, steliost, ManCos, wastelos, porto13, matsakonas, stavrele, john67, We Are All Vapers, Μάριος, liakouras68, cete, captaincolly, yakel, ecig-shop.gr, QS-Plan, Τριπολίτης, zakis, apos3, sotisl65, pineza, kimmi, adamtsik, Eizomar, petra, O_o_P_s_S, geokaza, Gabriel74, greekn1c, takman, ariszvs, SEB, nasos-samos, Atmistique, Νικος, grifos, fantasyhus, taxtherapy, rocket-1, NikosAnt, freevapor.gr, gamepanther, RioSif, asteriosl, palmas, bd7, Torp68, Peristeri, tzim, VapeHouse.gr, SALUSA, dimitris2, gaos74, anstelios, nightdream, Αλιζαρίν, xsad, Fazer, nikosier, DISA, andk, nikos.1978, ecigfun, Makis S, nikral, sokin, spacebeer, george-peristeri, Aris-ProVape, mouko, ArXoS, tzistsam, jots, thanasis73, blade, BigRed, carpe-noctem, MANOSF, pipits, aggelos_chem, gfilip, sempreviva, the_ar, atmosvalve, SPAWN, giorgis1, sakissakis, iLuSioN, aikon7250, nikpar, poseidonas7, efhkal, tibolaso, n.noulis69, thanoss44, oldboy, skopos, poldo, zx9999, kokalo, fbs, makis555, virtual, pany, kostas., atmomageiras, nikos tsaf, apostolis.kalamata, drf, D.K.S, atmisma, madtracker, MichalisF, cleverstore, stratos660, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_13, smoka, ddonald, Diver, Επιτέλους το έκοψα

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Ερεθισμένος λαιμός;  (Αναγνώστηκε 4431 φορές)

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Peiraias
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
Απ: Ερεθισμένος λαιμός;
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 09:46 »
Τοτε μαλλον ειναι θεμα οργανισμού...μια και κάνω κατά μέσο όρο 8μλ ημερησίως,αλλαζω πανω απο 3 αρώματα και επίσης κανω αλλαγές σε περιεκτικότητα νικοτίνης..Επισης εχω υπερτροφικες αμυγδαλές... Α...και η ενταση των εισπνοων μου ειναι αρκετά έντονη μπορώ να πώ(κι αυτό ανέκαθεν,από την εποχή που κάπνιζα)  :-[ ::) :hmmm: :hmmm:

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: planet earth
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 09:49 »
εισαι πολυ τυχερη, αλλος στη θεση σου με την ποσοτητα και τον τροπο που ατμιζεις θα την ειχε στο τσεπακι του την οξεια αμυγδαλιτιδα-φαρυγγιτιδα κλπ κλπ ;)

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #62 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 10:07 »
μπορεί να είναι και θέμα τύχης. ::)..αλλά θα επιμείνω και στο ότι με τη pg έχω ενοχλήσεις :yes: :yes: και με λιγοτερη χρήση ....με τη vg καμοία  :nope: :nope:

Αποσυνδεδεμένος woodpecker

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
« Απάντηση #63 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 10:41 »
Από χθες το απόγευμα άρχισε να με τσιμπάει ο λαιμός στην δεξιά πλευρά και σήμερα το πρωί πόνος σε όλο το λαιμό (φάρυγγα?, αμυγδαλές?, δεν τα ξεχωρίζω εύκολα αυτά) και βραχνάδα. Η πρώτη μου διάγνωση φυσικά ήταν κάποια ίωση λόγω εποχής. Διαβάζω όμως σε παλιότερα μυνήματα σε αυτό το thread κάποιες εμπειρίες με Halo Freedom και ίσως να υπάρχει καποια συσχέτιση. Χθες το πρωί δοκίμασα για πρώτη φορά Freedom 18mg αλλά λίγο βιαστικά γιατί το είχα αφήσει μόνο 10 ώρες να ωριμάσει. Κάποια στιγμή άλλαξα αμπούλα σε Tribeca το οποίο είναι το πάγιό μου υγρό εδώ και εβδομάδες χωρίς προβλήματα λαιμού. Το άρωμα του Freedom στον Α2-Τ δεν έλεγε να φύγει και ακόμη και σήμερα διακρίνεται ξεκάθαρα. Μπας και τον 'έκαψα" το λαιμό με το ανώριμο Freedom?

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #64 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 10:54 »
...αποφευγω γενικα τα ετοιμα υγρα...ποσο μαλλον αυτα που εχουν και οινοπνευμα!!!Για μενα κακως δε περιμενες το (νομιζω )48ωρο που προτείνει η Hallo :hmmm: :hmmm:

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Bill_tsiminieras

• Πάγωσε η Τσιμινιέρα ...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μοσχάτο
  • Μπούχτισα το στριφτό και το γύρισα στον ατμό!
« Απάντηση #65 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 11:34 »
Σήμερα έχω ερεθισμένο λαιμό οπότε ή το παράκανα με το άτμισμα (παρόλο που έχω ρίξει τη νικοτίνη στα 9mg/ml) ή ήπια κάτι πολύ κρύο ή μάλλον κόλλησα κάτι...
Τουλάχιστον τώρα έχω εναλλακτική, να ρίξω την νικο στο 0 και να ατμίσω μόνο VG για μία-δυο μέρες.... Παλιότερα με το τσιγάρο ήταν παφ και πόνος!

Αποσυνδεδεμένος woodpecker

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
« Απάντηση #66 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 20:43 »
Τελικά το επιβεβαίωσα. Το Freedom μου προκαλεί φαρυγγύτιδα. Κρίμα κι έχει ωραία γεύση :'(. Το ξανάτμισα χθες το βράδυ (πάνω από 48 ώρες ωρίμανση) χάλια ο λαιμός με έντονο βήχα και γδάρσιμο και συνήλθε σήμερα το μεσημέρι. Αναρωτιέμαι αν είχε άλλος παρόμοια εμπειρία με το Freedom. Με το Tribeca κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω μόνο αν είναι θέμα PG, VG αλλά υποθέτω ότι και τα δύο έχουν την ίδια σύνθεση στην βάση.

Αποσυνδεδεμένος camelot

• Ολα τα μωρα στην πιστα :))
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ν.ΣΜΥΡΝΗ
  • Provari-Lava-Α2/A2TM
« Απάντηση #67 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 20:48 »
Τελικά το επιβεβαίωσα. Το Freedom μου προκαλεί φαρυγγύτιδα. Κρίμα κι έχει ωραία γεύση :'(. Το ξανάτμισα χθες το βράδυ (πάνω από 48 ώρες ωρίμανση) χάλια ο λαιμός με έντονο βήχα και γδάρσιμο και συνήλθε σήμερα το μεσημέρι. Αναρωτιέμαι αν είχε άλλος παρόμοια εμπειρία με το Freedom. Με το Tribeca κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω μόνο αν είναι θέμα PG, VG αλλά υποθέτω ότι και τα δύο έχουν την ίδια σύνθεση στην βάση.

Εγω εχω παρομοιο προβλημα με freedom  :'(
Μου αρεσει πολυ αλλα με πιανει βηχας τρομερος .
Το μοναδικα υγρο μεχρι τωρα που εχω αυτο το προβλημα .

vapormania.gr