Παιδιά καλησπέρα. Αρχικά να πω πως η πρώτη μου απόπειρα με το Η.Τ. ήταν πριν 2 χρόνια περίπου με το EVO. Δυστυχώς παράτησα την προσπάθεια κυρίως λόγω αυτονομίας (σε μπαταρία και φιλτράκια). Μπήκα πάλι στο forum μετά από πολύ καιρό και είδα ότι τα πράγματα έχουν εξεληχθεί, οπότε λέω να ξαναδοκιμάσω, με το FOG αυτή τη φορά.Ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: με το αρχικό πακέτο EVO τα πράγματα ήταν εύκολα. Ήταν όλα στο πακέτο οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα κατανόησης. Τώρα με το FOG μπερδεύτικα λίγο. Παραγγέλνω το FOG με τον 901LR. Υποθέτω ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος για άτμισμα ε...; Θέλω να πω... όταν λέμε FOG εννοούμε ότι η μπαταρία περιέχεται; Μάλλον όχι ε...; Αφού έδωσα την παραγγελία στο funstore είδα ότι μάλλον πρέπει να παραγγείλω και μπαταρία και φορτιστή.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια βασική παραγγελία με την λογική «ένα πληρες πακέτο δοκιμής»; Μιλάμε πάντα για FOG. Εννοώ... ούτε 10 ατμοποιητές και 5 μπαταρίες θέλω ακόμα (αφού δεν ξέρω ακόμα αν θα καταφέρω να το γυρίσω μονίμως στο άτμισμα) αλλά ούτε να ξεμείνω καμια φορά από κάτι οπότε να πάω να πάρω Κ.Τ.Σόρυ για την ασχετοσύνη μου και σόρυ αν το post μου παραείναι άσχετο με το θέμα...Ευχαριστώ,Κώστας
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια βασική παραγγελία με την λογική «ένα πληρες πακέτο δοκιμής»; Μιλάμε πάντα για FOG. Εννοώ... ούτε 10 ατμοποιητές και 5 μπαταρίες θέλω ακόμα (αφού δεν ξέρω ακόμα αν θα καταφέρω να το γυρίσω μονίμως στο άτμισμα) αλλά ούτε να ξεμείνω καμια φορά από κάτι οπότε να πάω να πάρω Κ.Τ.Σόρυ για την ασχετοσύνη μου και σόρυ αν το post μου παραείναι άσχετο με το θέμα...Ευχαριστώ,Κώστας
Ρε παιδιά, ο άνθρωπος άλλο ρωτάει και άλλα του απαντάτε ΛοιπόνΓια fog θες μινιμουμ παραγγελία- συσκευή fog- ατμοπ. 901 lr - 2 μπαταρίες ego 650 ή 900 ή 1100 mah (οτι πληρώσεις πέρνεις) - 1 φορτιστή για ego- υγρά της αρεσκείας σουΕλπίζω να βοήθησα
22910-91134 & 22910-91160 τηλ funstore.gr