1η μέρα με το η.τ. στο χέρι ...Πρώτες εντυπώσεις ... Αν και έχω το φιλτράκι χωρίς νικοτίνη, μια χαρά γεύση έχει, αν και χωρίς νικοτίνη το κεφάλι μου είναι σας να έχω ανάψει 5 τσιγάρα κανονικά μαζί και είναι τα πρώτα πρωινά (αυτό έχει κάποια εξήγηση;), 5 ώρες στο γραφείο και δεν έχω την ανάγκη να ανάψω κανονικό τσιγάρο, όταν ρουφάς αισθάνομαι ότι ακούγεται πολύ (σαν σφύριγμα), μετά από τόσες ώρες κανένας δεν κατάλαβε ότι καπνίζω η.τ....
1η μέρα με το η.τ. στο χέρι ... αν και χωρίς νικοτίνη το κεφάλι μου είναι σας να έχω ανάψει 5 τσιγάρα κανονικά μαζί και είναι τα πρώτα πρωινά (αυτό έχει κάποια εξήγηση;)
Αν ειναι χωρις νικοτινη δεν δικαιολογειται αυτη η αισθηση. Εγω στη αρχη π.χ ειχα αισθηση μπουκωματος στο λαιμο. η οποια με τον καιρο περασε.Οσο για το σφυριγμα το εχω δει κανα δυο φορες σε τσιγαρα φιλων. Παιξε λιγο με το κουμπωμα της μπαταριας αλλα προσεξε, ποτε μην το παρακανεις στο σφιξιμο.
... και όμως φίλε ... 8 ώρες το χρησιμοποίησα και μετά χρειάστηκε να ξαπλώσω 1 ώρα για να φύγει ο πονοκέφαλος ... ίσως να χρειάζεται λίγη συνήθεια (και καπνίζω 20 χρόνια πάνω απο 2 πακέτα αρκετά βαριά τσιγάρα !!!)Σήμερα λόγω τρεχάματος δεν το είχα μαζί μου από αύριο όμως (αφού αυτή την στιγμή επαναφόρτισα τις μπαταρίες και βρήκα κάποια θήκη για προφύλαξη και κουβάλημα) θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ σε μόνιμη βάση και ελπίζω να μην έχω τα ίδια συμπτώματα ...
Εδώ και 1 ωρα ατμιζω...Με εχει πιάσει πονοκέφαλος και ανακατεμα στο στομάχι..Ειναι λογικο;
Η έλλειψη νικοτίνης προκαλεί πονοκέφαλο?