* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 17:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

45 επισκέπτες, 145 χρήστες
tzistsam, takman, captaincolly, Νικος, xsad, sokin, Kir Fanis, athkoub, nikpar, gtm, QS-Plan, Αλιζαρίν, stavrele, gihal, nikral, DISA, poseidonas7, zantos, MauriTripa, spacebeer, dxdydz, Fazer, george-peristeri, nightdream, efhkal, adamtsik, carpe-noctem, pipits, giorgis1, andk, tibolaso, gamepanther, nikos.1978, anstelios, sotisl65, n.noulis69, liapakos, thanoss44, blade, ArXoS, SPAWN, aikon7250, pineza, george8165, john67, vougiouklakis, cete, alexis-patra, geokaza, ecig-shop.gr, stelakis1, oldboy, skopos, bd7, Γιάννης Μ, petra, RioSif, slammer, sakissakis, poldo, palmas, zx9999, atmosvalve, kimmi, SEB, kokalo, fbs, matsakonas, makis555, panais, BigRed, NikosAnt, virtual, pany, MANOSF, greekn1c, tornado, kostas., dimspy, apos3, Atmistique, Dep-ON, zakis, atmomageiras, nikos tsaf, steliost, apostolis.kalamata, drf, gioupi, D.K.S, timeco, geomos, iLuSioN, gfilip, atmisma, madtracker, george georgiou, MichalisF, cleverstore, stratos660, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_13, jots, smoka, ddonald, Diver, Επιτέλους το έκοψα, xiroxiyo, Μάριος, thanosp, VapeHouse.gr, nasos-samos, greekvapes.com, Nobacco Shop Κολωνάκι, gaos74, NickX, pinelos, jonelos, suzakias, Egotube.gr, LoOk, ecigfun, madsteam, Vapeart.gr, liquidx, FaniFox, Manolo73, konn4312, Viliana, BABIS1098, avalon, panham38, yakel, Charas60, Ωμέγα, alex74, mouko, aggelos_chem, parpen, NewHolborn, barba_bill, starcctv, arisagras, O_o_P_s_S, acider, Jacob13

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Άτμισμα και βήχας  (Αναγνώστηκε 4416 φορές)

Αποσυνδεδεμένος xrhstaras

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
Απ: Άτμισμα και βήχας
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 26, 2010, 00:13 »
Να σας ρωτήσω? έχω διαβάσει από διάφορες πηγές ότι κύριο σύμπτωμα χρήσης pg είναι η κατάθλιψη, αυτό είναι αλήθεια ?
Επίσης τα υγρά με νικοτίνη ερεθίζουν τον λαιμό έχω καταλάβει .

Γενικώς ρε παιδιά μήπως κινδυνεύουμε να πάθουμε καμιά ζημιά?

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• ατμομηχανής θεός
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: θεσ/νικη
  • Φύλο: Άντρας
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 26, 2010, 00:17 »
1.που διάβασες οτι προκαλεί κατάθλιψη;;;   :hmmm:εμένα το κτ μου δημιουργούσε περισσότερη :'( :'( :))
2.ερεθίζουν όχι παραπάνω απόσο ένα κτ και χωρίς φυσικά τις παρενέργειές του.

Αποσυνδεδεμένος spiros

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 26, 2010, 00:21 »
απο οτι δειχνουν οι ερευνες, οι ουσιες του ΚΤ εχουν καποιες αντικαταθληπτικες ιδιοτητες. Οταν λοιπον κοβεις το τσιγαρο, ειναι πιθανο, τις πρωτες μερες να εχεις καποια μικρα συμπτωματα καταθλιψης. Προσωπικα δε το εχω νιωσει, αλλα δεν ειναι απιθανο να συμβει σε καποιον.

καμια σχεση ολα αυτα με την PG.

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• ατμομηχανής θεός
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: θεσ/νικη
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 26, 2010, 00:25 »
καμία ουσία του κτ δεν έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες,απλά ο  οργανισμός όταν πάρει το ναρκωτικό του(νικοτίνη) απελευθερώνει τις ενδορφίνες δλδ ενδοκρινείς ουσίες που προκαλούν ευφορία.όταν σταματήσεις να παιρνεις νικοτίνη αυτή η παραγωγή σταματά και νιώθεις άσχημα μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός στα φυσιολογικά του με τά του κόψιμο του κτ

Αποσυνδεδεμένος Babarokos

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Kastoria
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 13:11 »
Καλημέρα ατμιστές, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα πάρα πολύ την βοήθειά σας.

Λοιπόν, χρησιμοποίησα το ovale ego-T για πέντε μέρες και το σταμάτησα διότι κατά την ώρα που άτμιζα μου έφερνε ξερό βήχα, ενόχληση στο κάτω μέρος του λαιμού και βάρος στο στήθος.
Πέραν αυτών είχα και τον γνωστό βήχα με φλέματα γκρί από το κόψιμο του κ.τ.
Χρησιμοποίησα στην αρχή για υγρό το natura 9mg maxboro(VG) και μετά το natura 0mg maxboro(VG) μήπως φταίει η νικοτίνη μα πάλι βήχας "αποστροφής" του η.τ. Μετά δοκίμασα και της ovale το old tabacco 9mg (PG) μα πάλι τα ίδια. (βήχας κατά την ώρα του ατμίσματος και βαρύ στήθος μετά από μία ώρα).

Να σας ενημερώσω ότι κάπνιζα old-holborn λευκό 5-15 τσιγάρα την ημέρα. Δεν άτμιζα μανιωδώς αυτές τις 5 μέρες(να φανταστείτε ότι φόρτισα to ego-T μία φορά στις 5 ημέρες)

Επειδή το λάτρεψα το η.τ. και αναγκαστηκα να γυρίσω στο κ.τ. πάλι θα σας παρακαλούσα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε στο πρόβλημά μου, αν γνωρίζετε κάτι ή έτυχε σε κάποιον κάτι παρόμοιο.

Μήπως πρέπει να δοκιμάσω κάποιο άλλο υγρό (πιο φυσικό-οργανικό κτλ) ή να αποδεχτώ ότι ο οργανισμός μου δεν δέχεται το η.τ. και να το πετάξω?

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• ένα ακόμα φουγάρο...
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: επαρχία
  • Vape in Space!
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 13:29 »
Δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει οργανισμό που δεν δέχεται το η.τ . Εδώ μας δεχότανε το κάπνισμα...
Δοκίμασε άλλα υγρά, διαφορετικές συσκευές, διαφορετικούς άτμο/κάρτο.
Το άτμισμα δεν είναι τσιγάρο! Πιθανόν να φταίει ο τρόπος που παίρνεις τζούρα.
Δοκίμασε διαφορετικές τζούρες: πιο αργές, πιο γρήγορες, πιο κοφτές, πιο παρατεταμένες, πιο ελαφριές κλπ.

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 13:36 »
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Λιάκουρα.

Δοκίμασα και τις τζούρες, μακρόσυρτες, κοφτές, χαλαρές κτλ.- ο βήχας εξακολουθεί κατά την ώρα άτμισης.

Μήπως καμιά ιδέα για υγρό?

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• ένα ακόμα φουγάρο...
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: επαρχία
  • Vape in Space!
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 13:43 »
Δοκίμασε σκέτη PG και σκέτη VG, χωρίς αρώματα και νικοτίνες και αναλόγως το αποτέλεσμα βάζεις.
Καλό θα ήταν αν μπορείς να δοκίμαζες καρτομάιζερ μια και η θερμοκρασία του ατμού είναι διαφορετική.
Πάντως, εγώ θεωρώ προσωρινό στάδιο αποτοξίνωσης από το τσιγάρο τον βήχα σου. Το θέμα είναι πως να συνεχίσεις το άτμισμα μέχρι απλώς να εξαφανιστεί, όταν επανέλθει στα φυσιολογικά του ο λαιμός σου.

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 17:03 »
Εγω τις πρωτες μερες πεθανα στον βηχα και τα φλεγματα. Βεβαια, ειχα ταυτοχρονα και ενα καλο κρυωμα, οπότε σιγουρα αυτο επιδεινωσε τα πραγματα.

Η κοπελα της ovale στην Ξανθη μου ειπε οτι ατμιζω λαθος και οτι ο σωστος τροπος ειναι σαν να κανεις ναργιλέ. Αργα και βαθεια, αφου ομως πατηθει το κουμπακι απο πριν για 3 δευτερολεπτα για να ζεσταθει σωστα, και μετα αρχιζουμε το ρουφηγμα. Οχι κοφτές και νευρικές τζουρες, οπως κανουμε συχνα με το κ.τ.
Επισης, επεμενε στην φυτικη γλυκερινη και πηρα natura.
Problem solved.

Με το αργο ρουφηγμα προστατευεται και ο ατμοποιητης και παραγεται και πιο ποιοτικος ατμος, αν καταλαβα καλα.

Αποσυνδεδεμένος ego-witis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: czech republik
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 17:14 »
φίλε bereskero, συμφωνώ για την αργή τζούρα, αλλά άν πατήσω το κουμπάκι 3 δεύτερα πρίν τη τζούρα, τότε θα έχω πολύ liquid στο στόμα. Οκ, ισως παίζει ρόλο και το τι ατμοποιητή χρησιμοποιεί ο καθένας.

υ.γ.  :sign_sygnomi: για το οφφ τόπικ..

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 17:20 »
Εμενα η κοπελα μού ειπε οτι με τα 3 δευτερολεπτα γινεται καλυτερη ατμοποιηση. Τωρα, τι εννοουσε δεν ξερω. Μαλλον, οπως λες, για τον συγκεκριμενο ατμοποιητη. Παντως εμενα δεν μου ερχεται καθολου υγρο στο στομα. Μου ειπε επισης ανα διαστηματα να βγαζω το καπακι και να το σκουπιζω απο μεσα (ovale elips).

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 18:31 »
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Το πάλεψα ξανά το η.τ. αλλά τζίφος. ξερόβηχας πάλι.

Μήπως να αγόραζα καρτομαιζερ, το οποίο δεν έχω καταλάβει τι είναι, ή να δοκιμάσω κανά υγρό με οργανικό άρωμα?

Αποσυνδεδεμένος striftos

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 18:47 »
Babarokos,

μην το βάζει κάτω... και εμένα στην αρχή μου έφερνε βήχα και πλάκωμα στο στήθος! ένα μήνα ατμιστής πλέον έχει περάσει προ πολλού... 

και εγώ ξεκίνησα με σύστημα 'tank', ενώ στην διάρκεια πήρα και ένα cartomizer της Nobacco (το hybrid).. και μπορώ να πω πως είναι πολύ πιο ελαφρύ στο λαιμό! τώρα τα χρησιμοποιώ εναλλάξ...

Χωρίς να είμαι ειδικός, σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτό:
http://www.nobacco.gr/product/662/atomizer-hybrid-e
μόνο να σιγουρευτείς ότι είναι για μπαταρία ego!!  5-6 ευρώ κάνουν και αφού λες πως θέλεις να κάνεις ακόμα μία προσπάθεια είναι μικρό το κόστος.

Τα χαιρετίσματα μου στην πατρίδα!!!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kostas.seres

• Νέο μέλος
  • Τόπος: salonica
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 18:49 »
αοσμο no flavour velvet cloud apo flouvor art
με οση νικοτινη θες.
κανενα σκαλωμα στο λαιμο. ολη μερα το ατμιζω.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• Stirella-JuroPro προτιμάω για ατμό!
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Steamland
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 19:07 »
Φίλε Barbarokos, ότι γράφει ο striftos, δοκίμασε καρτομάιζερ.
Αφού έκανες δοκιμές με υγρά VG, PG, και διάφορες περιεκτικότητες σε νικοτίνη (είδα ότι δοκίμασες και μηδενική),όπως πολύ σωστά σε συμβούλευσε ο Λιάκουρας, δε μένει παρά να τσεκάρεις και αυτή την πιθανότητα.

Μόνο μια ερώτηση:
Οι γεύσεις που έπαιρνες στον ατμό ήταν "καθαρές", δλδ μήπως αισθανόσουν γδάρσιμο στο λαιμό και κάψιμο στα ρουθούνια; Αυτό είναι δείγμα ότι ο ατμοποιητής σου δουλεύει στα όρια του "καμένου" και θα πρέπει να δεις τι τρέχει με την τροφοδοσία του υγρού.
Επισημαίνω αυτό, γιατί έχει συμβεί πολλοί στην αρχή να μπερδεύουν το "χτύπημα" της νικοτίνης (κόμπος στο λαιμό με ελαφρύ γδάρσιμο) με ατμό που έχει γεύση -έστω και ανεπαίσθητη-καμένου.

Όπως και νά'χει, σου συνιστώ να καταναλώνεις αρκετό νερό, βοηθάει δραματικά στην αρχή του ατμίσματος όσο αφορά το βήχα και βοηθάει στην "αποτοξίνωση" του οργανισμού από τα διάφορα δηλητήρια που έχει αποθηκεύσει από το κ.τ.

Αν πάλι το "βάρος" στο στήθος είναι αισθητό, μην επιβαρύνεσαι περισσότερο, κόψε το άτμισμα μέχρι να βρεις τι φταίει.

vapormania.gr