* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 17:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: SOS ερώτηση αρχάριου που επείγει.............  (Αναγνώστηκε 1759 φορές)

Αποσυνδεδεμένος yiannisbot

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
SOS ερώτηση αρχάριου που επείγει.............
« στις: Νοέμβριος 10, 2010, 20:39 »
Γεια σας φίλοι του φόρουμ.
Διστάζω να σας πω την ερώτησή μου γιατί πολύ σωστά θα μου πείτε όλοι: Τόσα θέματα έχουν σχολιαστεί! Γιατί δεν τα διαβάζεις;

Η αλήθεια είναι ότι διάβασα πολύ, μόνο σήμερα βέβαια...

Είναι η πρώτη μέρα που μπαίνω και διαβάζω κριτικές κτλ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η κατάσταση έχει ως εξής: Είμαι δάσκαλος σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Πελοποννήσου και αύριο θα ανέβω Αθήνα. Μόλις χθες αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο αγοράζοντας ένα Η.Τ αλλά έχοντας κάνει μόνο μία επισταμένη ημερήσια ερεύνα αγοράς είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθώ σε λάθος αγορά.
Έχοντας διαβάσει πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις επί του θέματος, οι συγκεκριμένες ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

Τι Η.Τ να αγοράσω το οποίο να:
1) Βγάζει ατμό ικανοποιητικό όσο και ο καπνός του Συμβ.Τσιγάρου
2) Να κρατάνε οι μπαταρίες του ικανοποιητικά (5-8 ώρες)
3) Να μην καταπίνω υγρό απ το φίλτρο
4) Να μην έχει κάποιο φίλτρο ή ατμοποιητή που απ οτι διάβασα όταν ατμίζεις μυρίζει καμμένο
5) Να μοιάζει με τσιγάρο και αν γίνεται να μην είναι τεράστιο (αλλά πάραυτα να έχει καλό ατμοποιητή και μπαταρία)
6)Να είναι ένα starter kit με περισσότερα από 1-2 Η.Τ, μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες κασετίνες και να έχει και φίλτρα και με και χωρίς νικοτίνη με γεύση καπνού (καρέλια καπνίζω)

Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Που να πάω να το αγοράσω;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Συγνώμη και πάλι για την χιλιοστή ερώτηση που σας κάνουν αλλά σας εξήγησα παραπάνω τους λόγους... :-[

Γιάννης

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SOS ερώτηση αρχάριου που επείγει.............
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 20:56 »
njoy

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 21:10 »
Καλωσήρθες yannisbot και καλή επιτυχία στο κόψιμο του τσιγάρου.

Στην ερώτησή σου, με λίγα λόγια, αυτά:
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=188
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=186

Και μερικά από αυτά, επιλογής σου, σε low + medium + high (για να δεις πόσο δυνατά σου ταιριάζουν):
http://www.funstore.gr/index.php?target=categories&category_id=80

Προαιρετικά παίρνεις και έναν δυνατότερο ατμοποιητή για να δεις αν σου ταιριάζει καλύτερα από τους απλούς 510 που έχει η συσκευασία ego:
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=171

Αποσυνδεδεμένος Undertaker

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Death Valley
  • Undead, Undefeated, UNDERTAKER!
    • Το Blog του Undertaker
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 21:25 »
Γεια σας φίλοι του φόρουμ.
Διστάζω να σας πω την ερώτησή μου γιατί πολύ σωστά θα μου πείτε όλοι: Τόσα θέματα έχουν σχολιαστεί! Γιατί δεν τα διαβάζεις;

Η αλήθεια είναι ότι διάβασα πολύ, μόνο σήμερα βέβαια...

Είναι η πρώτη μέρα που μπαίνω και διαβάζω κριτικές κτλ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η κατάσταση έχει ως εξής: Είμαι δάσκαλος σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Πελοποννήσου και αύριο θα ανέβω Αθήνα. Μόλις χθες αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο αγοράζοντας ένα Η.Τ αλλά έχοντας κάνει μόνο μία επισταμένη ημερήσια ερεύνα αγοράς είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθώ σε λάθος αγορά.
Έχοντας διαβάσει πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις επί του θέματος, οι συγκεκριμένες ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

Τι Η.Τ να αγοράσω το οποίο να:
1) Βγάζει ατμό ικανοποιητικό όσο και ο καπνός του Συμβ.Τσιγάρου
2) Να κρατάνε οι μπαταρίες του ικανοποιητικά (5-8 ώρες)
3) Να μην καταπίνω υγρό απ το φίλτρο
4) Να μην έχει κάποιο φίλτρο ή ατμοποιητή που απ οτι διάβασα όταν ατμίζεις μυρίζει καμμένο
5) Να μοιάζει με τσιγάρο και αν γίνεται να μην είναι τεράστιο (αλλά πάραυτα να έχει καλό ατμοποιητή και μπαταρία)
6)Να είναι ένα starter kit με περισσότερα από 1-2 Η.Τ, μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες κασετίνες και να έχει και φίλτρα και με και χωρίς νικοτίνη με γεύση καπνού (καρέλια καπνίζω)

Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Που να πάω να το αγοράσω;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Συγνώμη και πάλι για την χιλιοστή ερώτηση που σας κάνουν αλλά σας εξήγησα παραπάνω τους λόγους... :-[

Γιάννης

Γιάννη,, καλως ήλθες!

Το ΗΤ που ψάχνεις..... το ψάχνουμε κι'εμεις!  :))
Δηλαδή ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να συμπεριλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που θες. Οπότε αναγκαστικά, κάτι θα θυσιάσεις για να κερδίσεις κάπου αλλού.

Οι επιλογές που έχεις κυμαίνονται αν θέλεις:

Α) Να μοιάζει με τσιγάρο:
Εδώ έχεις πολλές επιλογές. Τα Njoy (με καρτομάιζερ) και το Evo είναι αρκετά αξιόπιστες ως συσκευές.
Που χάνεις; Στην διάρκεια της μπαταρίας, καθώς θα σε βγάλουν το πολύ 3 ώρες (πολύ λιγότερο αν είσαι "βαρύς" καπνιστής.)
Μια ενδιάμεση εναλλακτική είναι το Black Line, το οποίο είναι κάπως μεγαλύτερο από κανονικό τσιγάρο (και είναι και μαυρο), αλλά έχει κάπως καλύτερη μπαταρία και έχει και φορτιστή-ταμπακιέρα (ο οποίος όμως πωλείται ξεχωριστά)

Β) Να βγάζει πολύ ατμό:
Τα Njoy με καρτομάιζερ και οτιδήποτε φοράει τους 510 ατμοποιητές (Black Line και eGo πχ) είναι κατα την γνώμη μου ότι πιο κοντά στο τσιγάρο από άποψη παραγωγής ατμού.

Γ) Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας:
με κλειστά τα μάτια eGo, και όσο πιο μεγάλη τόσο καλύτερα! Μοιάζει πιο πολύ με πούρο απ'οτι με τσιγάρο, αλλά δεν είναι και τόσο άβολο όσο μπορεί να νομίζεις. Δες στα αντίστοιχα τόπικς τις φώτο και τα βίντεο, ωστε να πάρεις μια γενική εικόνα πως θα δείχνει στο χέρι σου.

Απο κει και πέρα:
Η γευση του καμμένου οφείλεται ή σε ελαττωματικό ατμοποιητή ή επειδή έχει στεγνώσει το φιλτράκι. Ο ελαττωματικός ατμοποιητής είναι ένα αναγκαίο κακό στα ΗΤ, και επειδή πολλές φορές θα σου τύχει, καλό είναι να έχεις πάντα ενα παραπάνω (τουλάχιστον) καβάντζα.

Το υγρό στο στόμα είναι ανάλογα το πως γεμίζεις τα φιλτράκια. Με τον καιρό βρίσκεις την χρυσή τομή από μόνος σου και συνηθίζεις.

Όσο αναφορά τα φιλτράκια, θα σου πρότεινα να μην σκεφτείς καν την μηδενική νικοτίνη ακόμα. Εκανα κι'εγω κάποτε καρέλια, και ξέρω το τι δυναμίτης είναι για το λαιμό!  :))
Τα μηδενικής νικοτίνης θα σου φανούν 1000% αέρας, και θα απογοητευτείς.
Ξεκίνα με υγρά υψηλής νικοτίνης, και σιγά-σιγά κατέβαινε....

Καθαρά προσωπική άποψη: Στην θέση σου θα πήγαινα στο Joye eGo από την Nobacco ή από το funstore, με τις 900άρες μπαταρίες (ωστε να έχεις μια μέση λύση και από άποψη μεγέθους αλλά και διαρκεια μπαταρίας). Το πακέτο έχει 2 μπαταρίες και 2 ατομάιζερ από μόνο του, αλλά εγω θα έπαιρνα και άλλο ένα εξτρα ατομάιζερ (καλού κακού)

Και απο κει και πέρα, ένα-δυο μπουκαλάκια υγρό, ότι σου κάνει πιο πολύ "κλικ" εσένα, αλλά πάλι σε high νικοτίνη....

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 21:29 »
Τριπολίτη, Σπαρτιάτη τον έκανες! ;D
Εάν δεν έχεις διαβάσει http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,230.0.html , ρίξτου μία ματιά!
1. Ατμοποιητή LR ή cartomizers - π.χ. από το njoy. θα τα πληρώσεις, αλλά έχουμε στην njoy έκπτωση 30%, στην funstore 10% και στην nobacco δεν θυμάμαι.
2. E-go μπαταρία 650 ή 900 ή 1100
3. Αυτό συμβαίνει λόγω κακής χρήσης και όχι ατμοποιητή.
4. Αυτό συμβαίνει σε όλους, απλώς να μην σου τύχει ο κακός!
5. Αυτό δεν συνδυάζεται με το 2. Είτε 2-3 ώρες σε μέγεθος τσιγάρου, είτε 5-6 ώρες σε μέγεθος πούρου ( ή πυραύλου, διότι το δούλεμα στο χωριό θα το φας έτσι και αλλιώς!! :))  )
6. Όλα έχουν starter kit, και επαναφορτιζόμενες κασετίνες θα βρεις για όλους από παντού.
6α. Η γεύση είναι υποκειμενική - πλέον δεν με ενδιαφέρει μία γεύση να μοιάζει με τσιγάρου... Ας βοηθήσουν άλλοι σε αυτό.Επίσης, η γεύση συνδιάζεται με τον τύπου τού ατμοποιητή που θ'αγοράσεις.

Μπορείς να το αγοράσεις μέσω Internet -  γιατί πρέπει να κατέβεις Αθήνα να το αγοράσεις; Αλλά, εάν έχεις χρόνο πήγαινε njoy και nobacco που είναι κάπου στο κέντρο-απόκεντρο.

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 21:44 »
Τριπολίτη, Σπαρτιάτη τον έκανες! ;D

:laugh1: :laugh1:Έλιωσα Χριστάρα έλιωσα  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 21:47 »
Η πρότασή μου είναι eGo με μπαταρίες 650 mah.

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 22:02 »
θελει να είναι ίδιο με αληθινό τσιγάρο.για αυτό του πρότεινα njoy.Όταν το μάθει το άθλημα τότε πάει στο ego.

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 00:06 »
 :thumpup:  :D
Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες είτε αναλυτικότατες είτε Σπαρτιάτικες απαντήσεις σας :)
Ούτως ή άλλως θα ανέβω Αθήνα. Κι αυτός ήταν κι ο λόγος της βιασύνης μου.
Σας υπερευχαριστώ
Να στε καλά
Θα ξαναγράψω όταν έχω κάτι στα χέρια μου

Γεια χαρα  :bye:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 11, 2010, 00:12 »
θελει να είναι ίδιο με αληθινό τσιγάρο.για αυτό του πρότεινα njoy.Όταν το μάθει το άθλημα τότε πάει στο ego.
Σωστά. Βέβαια πριν απο ένα χρόνο δεν υπήρχε eGo  ;)
Πάντως Njoy Npro και Intellicig evo είναι απο άποψη σχήματος πολύ κοντά στο κανονικό τσιγάρο.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 11, 2010, 00:52 από Tem »

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 19:54 »
:thumpup:  :D
Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες είτε αναλυτικότατες είτε Σπαρτιάτικες απαντήσεις σας :)
Ούτως ή άλλως θα ανέβω Αθήνα. Κι αυτός ήταν κι ο λόγος της βιασύνης μου.
Σας υπερευχαριστώ
Να στε καλά
Θα ξαναγράψω όταν έχω κάτι στα χέρια μου

Γεια χαρα  :bye:

Aγαπητοί συμφορουμίτες και συνατμιστές :)
Τελικά το ego δεν έχει καμία σχέση με το njoy. Σήμερα το πρωί δοκίμασα και τα δύο. Πρέπει να ειπωθεί ότι και στις δύο εταιρείες ο επαγγελματισμός, με τον οποίο με εξυπηρέτησαν, ήταν εξαιρετικός. Μετά από την τυχαία συνάντησή μου, σε ένα φαρμακείο στην ομόνοια, με τον αντιπρόσωπο της Nobacco, κι αφού δοκίμασα το ego, έχοντας ήδη δοκιμάσει το njoy, δεν υπήρχαν αμφιβολίες για το πιο να διαλέξω. Ο από μηχανής Θεός, Νίκος, ήρθε την στιγμή που ρωτούσα την φαρμακοποιό αν μπορώ να δοκιμάσω το ego πριν το αγοράσω και μου έλεγε όχι. Έτσι όχι μόνο δοκίμασα αλλά κουβέντιασα μαζί του και κάποια ώρα κάνοντάς του διάφορες ερωτήσεις. Η εξυπηρέτησή του ήταν φανταστική, κάτι το οποίο είχα διαβάσει και πιο πριν στο φόρουμ και το κατάλαβα πλήρως στη συνάντησή μου με τον Νίκο, που όχι μόνο με βοήθησε, αλλά φιλοτιμήθηκε να μου γυρίσει την έκπτωσή μου ως μέλος του forum, ακόμη κι αν αγόρασα το ego απ το φαρμακείο :) !!!!
Ο ίδιος επαγγελματισμός ισχύει και απ την njoy όπου μου άνοιξαν καινούριο κουτί njoy HT για να δοκιμάσω, χωρίς δεσμεύσεις. Μπράβο και στους δυο τους.  :respect: :respect:
Έχω το ego στα χέρια μου και ειλικρινά δεν μ ενδιαφέρει που δεν μοιάζει με τσιγάρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και πάλι, καθώς και στον επαγγελματισμό και της njoy και της nobacco.
Nα στε καλά όλοι και καλά ατμίσματα.

ΥΓ.1 Προτείνω στις εταιρείες των ΗΤ να έχουν δείγματα ΗΤ, μοντέλων, υγρών κτλ, ώστε οι μελλοντικοί πελάτες τους να τα δοκιμάζουν πριν τα αγοράσουν. Το κατάλαβα πολύ καλά σήμερα, πόσο ιδανικό ήταν το ότι δοκίμασα και τα δύο ΗΤ και μπορούσα ως αρχάριος να εκφέρω άποψη του τι είναι το ιδανικότερο για μένα.

ΥΓ.2 Σχετικά με τα υγρά, πως τι βγάζετε ρε παιδιά όταν είστε έξω με φίλους σας; Κάθε 3 λεπτά ρίχνετε dripping; Ή παίζει καμιά πατέντα; Το υγρό το ρίχνετε στο φίλτρο ή στον ατμοποιητή κατευθείαν;

Ευχαριστώ για όλα  :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Γιάννης

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 20:00 »
Καλοατμιστο να ειναι   :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 20:12 »
Aγαπητοί συμφορουμίτες και συνατμιστές :)
Τελικά το ego δεν έχει καμία σχέση με το njoy. Σήμερα το πρωί δοκίμασα και τα δύο. Πρέπει να ειπωθεί ότι και στις δύο εταιρείες ο επαγγελματισμός, με τον οποίο με εξυπηρέτησαν, ήταν εξαιρετικός. Μετά από την τυχαία συνάντησή μου, σε ένα φαρμακείο στην ομόνοια, με τον αντιπρόσωπο της Nobacco, κι αφού δοκίμασα το ego, έχοντας ήδη δοκιμάσει το njoy, δεν υπήρχαν αμφιβολίες για το πιο να διαλέξω. Ο από μηχανής Θεός, Νίκος, ήρθε την στιγμή που ρωτούσα την φαρμακοποιό αν μπορώ να δοκιμάσω το ego πριν το αγοράσω και μου έλεγε όχι. Έτσι όχι μόνο δοκίμασα αλλά κουβέντιασα μαζί του και κάποια ώρα κάνοντάς του διάφορες ερωτήσεις. Η εξυπηρέτησή του ήταν φανταστική, κάτι το οποίο είχα διαβάσει και πιο πριν στο φόρουμ και το κατάλαβα πλήρως στη συνάντησή μου με τον Νίκο, που όχι μόνο με βοήθησε, αλλά φιλοτιμήθηκε να μου γυρίσει την έκπτωσή μου ως μέλος του forum, ακόμη κι αν αγόρασα το ego απ το φαρμακείο :) !!!!
Ο ίδιος επαγγελματισμός ισχύει και απ την njoy όπου μου άνοιξαν καινούριο κουτί njoy HT για να δοκιμάσω, χωρίς δεσμεύσεις. Μπράβο και στους δυο τους.  :respect: :respect:
Έχω το ego στα χέρια μου και ειλικρινά δεν μ ενδιαφέρει που δεν μοιάζει με τσιγάρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και πάλι, καθώς και στον επαγγελματισμό και της njoy και της nobacco.
Nα στε καλά όλοι και καλά ατμίσματα.

ΥΓ.1 Προτείνω στις εταιρείες των ΗΤ να έχουν δείγματα ΗΤ, μοντέλων, υγρών κτλ, ώστε οι μελλοντικοί πελάτες τους να τα δοκιμάζουν πριν τα αγοράσουν. Το κατάλαβα πολύ καλά σήμερα, πόσο ιδανικό ήταν το ότι δοκίμασα και τα δύο ΗΤ και μπορούσα ως αρχάριος να εκφέρω άποψη του τι είναι το ιδανικότερο για μένα.

ΥΓ.2 Σχετικά με τα υγρά, πως τι βγάζετε ρε παιδιά όταν είστε έξω με φίλους σας; Κάθε 3 λεπτά ρίχνετε dripping; Ή παίζει καμιά πατέντα; Το υγρό το ρίχνετε στο φίλτρο ή στον ατμοποιητή κατευθείαν;

Ευχαριστώ για όλα  :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Γιάννης
Καλοάτμιστο Γιάννη  :thumpup:
Το υγρό το ρίχνεις στο φίλτρο.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ατμιζω απο 9 Σεπ 09
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 20:33 »
Καλοάτμιστο :thumpup:
Το υγρό εγω το ρίχνω μέσα στον ατμοποιητή. Αλλά μην κολλάς , μια τέτοια ερώτηση μπορεί να έχει 20 απαντήσεις !

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 12, 2010, 20:38 »
Καλοάτμιστο Γιάννη, έκανες πολύ καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου :thumpup:

Το dripping έχει όλα τα προτερήματα του κόσμου και ένα μειονέκτημα, χρειάζεται "κάθε λίγο" να στάζεις... Το "κάθε λίγο" όμως βρίσκεται σε αντιστοιχία με το "ανάβω τσιγάρο" καθώς 3 - 4 σταγόνες σου δίνουν 12-13 τζούρες σε LR και ακόμα περισσότερες σε απλό 510. Στη συχνότητα λοιπόν που άναβες τσιγάρο, τώρα στάζεις 3 σταγόνες, είναι λίγο άβολο καμιά φορά αλλά δεν είναι τραγικό.

Η προσωπική μου προτίμηση για τις ώρες που δε μπορώ να στάζω είναι αυτό:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1510.0.html

Υπάρχουν όμως και εμπορικές λύσεις όπως - φυσικά - το AFS / AVS του φίλου Θανάση, το WetBox, το Ali'i κ.λ.π.

vapormania.gr