Γεια σας φίλοι του φόρουμ.Διστάζω να σας πω την ερώτησή μου γιατί πολύ σωστά θα μου πείτε όλοι: Τόσα θέματα έχουν σχολιαστεί! Γιατί δεν τα διαβάζεις;Η αλήθεια είναι ότι διάβασα πολύ, μόνο σήμερα βέβαια...Είναι η πρώτη μέρα που μπαίνω και διαβάζω κριτικές κτλ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η κατάσταση έχει ως εξής: Είμαι δάσκαλος σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Πελοποννήσου και αύριο θα ανέβω Αθήνα. Μόλις χθες αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο αγοράζοντας ένα Η.Τ αλλά έχοντας κάνει μόνο μία επισταμένη ημερήσια ερεύνα αγοράς είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθώ σε λάθος αγορά.Έχοντας διαβάσει πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις επί του θέματος, οι συγκεκριμένες ερωτήσεις μου είναι οι εξής:Τι Η.Τ να αγοράσω το οποίο να:1) Βγάζει ατμό ικανοποιητικό όσο και ο καπνός του Συμβ.Τσιγάρου2) Να κρατάνε οι μπαταρίες του ικανοποιητικά (5-8 ώρες)3) Να μην καταπίνω υγρό απ το φίλτρο4) Να μην έχει κάποιο φίλτρο ή ατμοποιητή που απ οτι διάβασα όταν ατμίζεις μυρίζει καμμένο5) Να μοιάζει με τσιγάρο και αν γίνεται να μην είναι τεράστιο (αλλά πάραυτα να έχει καλό ατμοποιητή και μπαταρία)6)Να είναι ένα starter kit με περισσότερα από 1-2 Η.Τ, μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες κασετίνες και να έχει και φίλτρα και με και χωρίς νικοτίνη με γεύση καπνού (καρέλια καπνίζω)Υπάρχει κάτι τέτοιο;Που να πάω να το αγοράσω;Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικάΣυγνώμη και πάλι για την χιλιοστή ερώτηση που σας κάνουν αλλά σας εξήγησα παραπάνω τους λόγους... Γιάννης
Τριπολίτη, Σπαρτιάτη τον έκανες!
θελει να είναι ίδιο με αληθινό τσιγάρο.για αυτό του πρότεινα njoy.Όταν το μάθει το άθλημα τότε πάει στο ego.
Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες είτε αναλυτικότατες είτε Σπαρτιάτικες απαντήσεις σας Ούτως ή άλλως θα ανέβω Αθήνα. Κι αυτός ήταν κι ο λόγος της βιασύνης μου.Σας υπερευχαριστώΝα στε καλάΘα ξαναγράψω όταν έχω κάτι στα χέρια μουΓεια χαρα
Aγαπητοί συμφορουμίτες και συνατμιστές Τελικά το ego δεν έχει καμία σχέση με το njoy. Σήμερα το πρωί δοκίμασα και τα δύο. Πρέπει να ειπωθεί ότι και στις δύο εταιρείες ο επαγγελματισμός, με τον οποίο με εξυπηρέτησαν, ήταν εξαιρετικός. Μετά από την τυχαία συνάντησή μου, σε ένα φαρμακείο στην ομόνοια, με τον αντιπρόσωπο της Nobacco, κι αφού δοκίμασα το ego, έχοντας ήδη δοκιμάσει το njoy, δεν υπήρχαν αμφιβολίες για το πιο να διαλέξω. Ο από μηχανής Θεός, Νίκος, ήρθε την στιγμή που ρωτούσα την φαρμακοποιό αν μπορώ να δοκιμάσω το ego πριν το αγοράσω και μου έλεγε όχι. Έτσι όχι μόνο δοκίμασα αλλά κουβέντιασα μαζί του και κάποια ώρα κάνοντάς του διάφορες ερωτήσεις. Η εξυπηρέτησή του ήταν φανταστική, κάτι το οποίο είχα διαβάσει και πιο πριν στο φόρουμ και το κατάλαβα πλήρως στη συνάντησή μου με τον Νίκο, που όχι μόνο με βοήθησε, αλλά φιλοτιμήθηκε να μου γυρίσει την έκπτωσή μου ως μέλος του forum, ακόμη κι αν αγόρασα το ego απ το φαρμακείο !!!!Ο ίδιος επαγγελματισμός ισχύει και απ την njoy όπου μου άνοιξαν καινούριο κουτί njoy HT για να δοκιμάσω, χωρίς δεσμεύσεις. Μπράβο και στους δυο τους. Έχω το ego στα χέρια μου και ειλικρινά δεν μ ενδιαφέρει που δεν μοιάζει με τσιγάρο.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και πάλι, καθώς και στον επαγγελματισμό και της njoy και της nobacco.Nα στε καλά όλοι και καλά ατμίσματα.ΥΓ.1 Προτείνω στις εταιρείες των ΗΤ να έχουν δείγματα ΗΤ, μοντέλων, υγρών κτλ, ώστε οι μελλοντικοί πελάτες τους να τα δοκιμάζουν πριν τα αγοράσουν. Το κατάλαβα πολύ καλά σήμερα, πόσο ιδανικό ήταν το ότι δοκίμασα και τα δύο ΗΤ και μπορούσα ως αρχάριος να εκφέρω άποψη του τι είναι το ιδανικότερο για μένα.ΥΓ.2 Σχετικά με τα υγρά, πως τι βγάζετε ρε παιδιά όταν είστε έξω με φίλους σας; Κάθε 3 λεπτά ρίχνετε dripping; Ή παίζει καμιά πατέντα; Το υγρό το ρίχνετε στο φίλτρο ή στον ατμοποιητή κατευθείαν;Ευχαριστώ για όλα Γιάννης
ΥΓ.2 Σχετικά με τα υγρά, πως τι βγάζετε ρε παιδιά όταν είστε έξω με φίλους σας; Κάθε 3 λεπτά ρίχνετε dripping; Ή παίζει καμιά πατέντα; Το υγρό το ρίχνετε στο φίλτρο ή στον ατμοποιητή κατευθείαν;