καλησπέρα σε όλους . προβληματίζομαι με κάτι και θέλω τα φώτα σας σχετικά με το E-go. Ενα E-go από fanstore είναι το ίδιο Η.Τ. με ένα e-GO π.χ. από NOBBACO;Eννοώ είναι το ίδιο πράγμα και απλά αλλάζει ο προμηθευτής ή υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη πριν το αγοράσει;
seb και firsttimerxxx ευχαριστώ ρωτάω γιατί βαρέθηκα να περιμένω πότε θα το φέρει η NOBACCO (μη διαθέσιμο εδώ και πολλές μέρες ) και προτιμώ να το ψάξω από αλλού παρά να πέσω στην παγίδα το κτ γιατί με το prestigακι που είμαι τώρα δεν καλύπτομαι πια ασε που οι συνεχείς αναγκαστικές φορτίσεις της μπαταρίας έχουν γίνει αρκετά ενοχλητικές, αρα η δουλειά θέλει ψάξιμο.νομίζω το φανστο έχει καλύτερο πακέτο .Υπόψη ότι ψάχνομαι για αυτό της joye
μπαταριες & ατμο ειναι αναλωσιμα, αρα ποτε δεν ειναι αρκετα
αντί για εξτρα μπαταρίες αυτό που πρέπει να διπλοτσεκαρεις και να προμηθευτείς δευτερο ειναι ο usb φορτιστής ... σε πάρα πολλές περιπτωσεις υπολειτουργεί (δηλαδή δεν γεμίζει πλήρως την μπαταρία)
Σχετικά με το αρχικό σου ερώτημα max (μιλάω γενικότερα για αγορές ασχέτως ego) Μερικοί προμηθευτές δίνουν εγγυήσεις στα προϊόντα τους και "τσιμπάνε" τις τιμές. Εκεί είναι στη διάκριση του αγοραστή να κρίνει αν τον συμφέρει ακριβότερη αγορά με εγγύηση τάδε μηνών, ή φτηνό χωρίς εγγύηση και άστο να παει στο διάλο!Επίσης οι μπαταρίες ( με ελάχιστες εξαιρέσεις ) δεν μπορεί να θεωρηθούν αναλώσιμα στο βαθμό που θεωρούνται οι ατμοποιητές. Η αρχικές 600ρες μου ego (αγορασμένες πριν 8 μήνες) τώρα άρχισαν να δίνουν σημάδια κόπωσης
Προσωπικά τείνω προς εγγύηση γιατί έτσι μου δείχνει η εταιρεία οτι το προιον που πουλαει είναι οκ και εν μερει δεσμεύεται απέναντι στον αγοραστή ως προς την ποιότητα και την καλή λειτουργία.Καμιά φορά το φθηνό σου βγαίνει στο τέλος ακριβότερο.