ενταξει το υψος δεν ειναι ιδιετερο προβλημα η διαμετρος ομως ειναι. ευχαριστω για την διευκρινηση
συμφωνω απολυτα αλο 900αρα και αλο 1300αρα
Kαι άλλο 2600άρα
Η διαφορά είναι λίγο στην πιο όμορφη εμφάνιση μιας μπαταρίας τύπου eGo σε σχέση με ένα mod.Πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν τα mods λόγω εμφάνισης.Για τους υπόλοιπου η 2600άρα είναι σαφώς άπαιχτη
Το άσχημο (σοβαρά τώρα) είναι ότι μου έρχεται συχνά υγρό ανατμοποίητο στο στόμα , υποψιάζομαι ότι δίνει λιγότερα Volt
Δεν νομίζω.Η μπαταρία του eGo δίνει 3.1V.Γι' αυτό και οι 510 της Joye στα mods (3.7V-4V) βγάζουν την γεύση από καμένο, ενώ στη μπαταρία του eGo είναι πολύ καλοί.Χωρίς πλάκα... Δεν ξέρω εάν το ξέρουν αυτό πολλοί...
Διαθέτω όμως τα κλασικά ανθρώπινα αισθητήρια όργανα και γι αυτό ρώτησα τη γνώμη άλλων για την 1300άρα.
Πάντως στα mods ποτέ δεν είχα γευση καμένου.
Ακριβώς Να συμπληρώσω πως αυτό ισχύει υπό φορτίο (κατά τη χρήση δηλαδή), μετρώντας τις απλά με ένα πολύμετρο χωρίς φορτίο, όλες θα δείξουν τα ίδια πλήρως φορτισμένες (~4.2V).Επιπλέον υπάρχει και άλλη μία παράμετρος, το max discharge rate κάθε μπαταρίας. Δεν μπορούν όλες να δώσουν τα volt που θέλουμε όταν τις ζορίσουμε π.χ. με LR ατμοποιητές.