Θα ηθελα το ιδιο "πειραμα" να γινει με 50ml pg η' vg 12mg η' 18mg νικοτινης σε ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο. Ειμαι πολυ περιεργος να δω το αποτελεσμα...
Διαβάζοντας και σε άλλο topic οτι μετά από έρευνα δεν βρέθηκαν ίχνη νικοτίνης στο αίμα εθελοντών για έρευνα πάνω στο η.τ, πήγα στη μικροβιολόγο μου ζητώντας της να κάνουμε μια γενική αίματος, και μαζί να κοιτάξουμε τη νικοτίνη. Μου είπε οτι πρώτη φορά ακούει τέτοια ανάλυση. Το ίδιο μου ειπε και ο παθολόγος μου που πήγα μπας και μου γράψει μια τέτοια εξέταση. Μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά, εγώ ξέρω οτι ανιχνεύονται ουσίες στο αίμα (αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ). Δεν ανιχνεύεται η νικοτίνη? Για ρωτήστε ρε παιδιά κι εσείς τους γιατρούς σας γιατί η αλήθεια είναι οτι οι δικιοί μου είναι 60βάλε παλιάς σχολής. Μόνο αν υπάρχουν τέτοιες αναλύσεις και τις κάνουμε, θα μας φύγει η απορία αν έχουμε καθαρίσει ή όχι
Kαπετάνιο (χρόνια πολλά και περαστικά), αν δεν δω αποτελέσματα ανάλυσης σε μένα με τα ίδια μου τα μάτια δε πιστεύω τίποτε.
Aυτο,το οτι δηλαδη δεν ανιχνευετε νικοτινη στο αιμα καπνιστωνειναι το μεγαλυτερο παραμυθι που εχω ακουσεικαι δεν στεκετε επιστημονικα με τιποτα.....
H αναλυση αιματος μπορει να σου δειξει οτιδηποτε εκτος απο νικοτινηπρεπει να γινει εξειδικευμενη αναλυση μονο γι,αυτον τον λογοχρονια σου πολλα