* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 16:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

54 επισκέπτες, 148 χρήστες
43, Atmistique, koumbli, e-smokers, MULDER, O_o_P_s_S, timeco, spectrum, Atmos, apostolis.kalamata, RioSif, John015, Sim, Fazer, lupo1965, D.K.S, gioupi, athkoub, gtm, kimmi, YiannisQ, gihal, AIOLOS65, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_13, dxdydz, vag21, s0undc10ud, zellps2, MichalisF, dimspy, daywalker06, tornado, pany, skopos, Γιάννης Μ, alex74, takisalex, john67, atmosvalve, aaitken, atmomixani, alexis-patra, Μάριος, Nordic, vougiouklakis, paris307cc, kouladi, We Are All Vapers, zantos, eftihis.k, λεφακης δημητριος, mouko, steliost, Viliana, georgekriti, Vapeart.gr, barba_bill, tibolaso, gaos74, anetost, x2468, stavrele, adamtsik, periptero, Ωμέγα, cete, gegeor, Manolo73, kostasnew, parpen, ecigfun, matsakonas, giorgis1, atmistis, SEB, drf, yakel, Alexio, nightbird, kalex, takattack, Nerompistolo, aggelos_chem, afrogall, Γιωργος Ζερζελιδης, nikosfts, Nobacco Shop Κολωνάκι, NewHolborn, efhkal, Dep-ON, Erik, DISA, NikosAnt, tobias, Giannis Pap, babis, tzougas, ninja13, nikpoth, Stepeha, loop80, greekn1c, arisagras, stelakis1, labirman, dimkor, danys620, davarisx, jowl_tnt, zoobi, mmvapors, jots, nightdream, spyros_s, Ουανσά, george8165, ddiony, poseidonas7, casperino99, djakisnikolaidis, ijey, manikas, grifos, panais, christhes, damoglis, Diver, oldboy, e-aris, Thodoris, fbs, γιαννης δ, madtracker, Torp68, palmas, crisx, joyeman, spiros82, Μπίλυ, aoratosk, MANOSF, vtsontsi, panos000, panham38, Aris-ProVape, gvel, smoka, nikolis2000

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: ΑΤΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ  (Αναγνώστηκε 2949 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ReaperX

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΑΤΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 22:01 »
το θεμα ειναι οτι οταν καπνιζαμε δε μας ενδιεφερε που παει ο καπνος και η νικοτινη και τι μας κανει 8) τωρα που ατμιζουμε ψαχνουμε τα παντα ;)

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό...Πριν 50 χρόνια ίσως,αλλά πλέον δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει.

Η διαφορά με το ητ πιστεύει είναι ότι οι περισσότεροι καταφεύγουν εκεί ως εναλλακτικό και λιγότερο βλαβερό τρόπο καπνίσματος,ωστόσο δεν υπάρχουν μελέτες αναλυτικές με αποτέλεσμα να μας κυριεύει το άγνωστο και οι εικασίες.
Απλά η διαφορά εδώ είναι ότι όλοι ενθουσίαζονται απ' την άμεση βελτίωση στη φυσική κατάσταση,αυτό όμως οφείλεται αποκλειστικά στην πίσσα και το μονοξείδιο.

Αν είναι να δείξει η νεκροψία που λέει και ο φίλος πιο πάνω,τότε κλαφτα...

Σημείωση:Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου,απλά είμαι κι εγώ προβληματισμένος και ψάχνω όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορώ να βρω.

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 04, 2012, 22:26 »
Οτι στοιχειο και ερευνα θετικη η αρνητικη υπαρχει παγκοσμιως, ειναι στο forum.
Ειναι χρησιμο να ψαχνεις, και οταν βρεις νεα στοχεια ασφαλη στοχεια
και μας τα πεις, θα σου ειμαστε ευγνωμονες. 
Αλλωστε ετσι μαζευονται οι πληροφοριες στο forum, απο τα μελη.

:) :)

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σπάτα
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 09, 2012, 23:35 »
σημερα πηγα κ εκανα τισ εξετασεις καρδιας ολα πηγαν καλα παιδια ειμαι ντουρος.
πηγα μαζι με τον κουμπαρο μου οπτε ειμασταν ενας ατμιστης vs ενας καπνιστης
ο ατμιστης δεν γυμναζεται ο καπνιστης γυμναζεται....λοιπον καναμε το τριπλεξ
ολα καλα κ στους 2 κ μετα προχωρησαμε στο τεστ κοπωσεως.....
μπορει η ηλικια μου να μην ειναι για τεστ κοπωσεως αλλα λογω ιστορικου στην
οικογενεια πρεπει να κανω καθε ενα χρόνο εξετασεις....
λοιπον ανεβαινω πανω στον διαδρομο...να σημειωσω πως με το γυμναστηριο δεν
τα παω καλα κ δεν ειμαι κ πολυ του περπατηματος..ξεκιναει ο διαδρομος που καθε
3 λεπτα αλλαζει σταδιο με σκοπο το μηχανημα να φτασει την καρδια στο σημειο που
πρεπει για να την μετρησει αλλαζωντας την ταχυτητα του αλλα κ την κλιση του σαν να εισαι σε ανηφορα
για οσους δεν εχουν κανει η ξερουν.
με τα πολλα πολλα θελω να πω πως ειχα φτασει στο 5ο σταδιο στα 15 λεπτα κ οι χτυποι δεν λεγανε να φτασουν εκει που πρεπει.πηγαν μεχρι τους 140 παλμους(υπόψην ανθρωπος χωρις εκγυμναση) και κατα
την διαρκεια ειχα πιασει κ την συζητηση με τον γιατρο ο οποιος μου ελεγε καλα εδω φενεται σαν να
εχεις κανει γυμναστικη χρονια εδω αλλοι δεν μπορουν να βγαλουν λεξη κ εσυ συζητασ κι ολας....
Μετα απο εμενα μπαινει κ ο καπνιστης γυμνασμενος κουμπάρος μου ο οποιος στα 12 λεπτα στο 4ο σταδιο
χτυπουσε 150 χτυπους κ οπου κ σταματησε....

τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι ενα μετρο συγκρυσης απλα το αναφερω σαν γεγονος μεταξυ 2 ανθρωπων.. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Νικαια
  • vape_neat
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 09, 2012, 23:46 »
Είμαι 46 χρόνων και πέρσι μου κοβοταν η ανάσα ν,ανέβω στον 2ο !! Τώρα κάνω καθημερινά 4-5 χιλιόμετρα με ταχύτητα απο 6 μέχρι 10 χμω !!

vapormania.gr