Ερχομαι κι εγώ να συμφωνήσω και με τους 2 σας , γιά τους λόγους που αναφέρατε.Περιμένω μια παραγγελία απο fa , δεν παράγγειλα καθόλου αρώματα ( μόνο το υγρό που έχει κτύπημα χωρίς νικοτίνη για δοκιμή).Σκέτη ή με ελάχιστο άρωμα νομίζω ότι θα είναι στο εξής η επιλογή μου.
Διαφωνώ με όλους
ο εγκέφαλος βάζει λίγο και την φαντασία του
Κουμπαρε εννοείται πως θα αναφερθεις στο συγκεκριμενο υγρο.Και εκεινο που με ενδιαφερει ειναι αν θα κραταει το χτυπημα σε διαρκεια ημερων.
Θα διαφωνήσω μαζί σας.
Θα διαφωνήσω μαζί σας.Η διαφορά των υγρών που φτιάχνω με την PG/VG που λέτε είναι κάποιες σταγόνες αρώματος. Γιατί να είναι χειρότερο για την υγεία μου;Φανταστείτε ότι πάτε με παρέα σε μια ταβέρνα και παραγγέλνετε πατάτες τηγανητέςμελιτζάνες/κολοκυθάκια/κλπ τηγανητάτζατζίκισαλάτα χωριάτικη1 κυρίως πιάτοκανά κοντοσούβλι για τσιμπολόγημακαι ότι άλλο έχει όρεξη ο καθέναςΣτο διπλανό τραπέζι κάθομαι εγώ και παραγγέλνω ακριβώς τα ίδια αλλά από βίτσιο στη σαλάτα βάζω ξύδι.Βρίσκεται μεγάλη τη διαφορά;Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν την σύνθεση πολλών και διαφορετικών "αρωμάτων";Και μη μου πείτε άλλο το φαγητό και άλλο το άτμισμα γιατί και τα δυο απόλαυση είναι.