Σήμερα, ακόμα και τώρα, όλη την ημέρα φορτώνει με καθυστέρηση το φόρουμ (μόνο το φόρουμ μας όχι άλλοι δικτυακοί τόποι) και μετά από 2-3 κλικ κολλάει εντελώς, οπότε αναγκάζομαι να κλείσω τον ΙΕ 8.Να σημειώσω ότι το ίδιο έγινε και στη δουλειά οπότε δεν είναι θέμα του δικού μου υπολογιστή.Με google chrome (με αυτόν γράφω αυτή τη στιγμή) κανένα πρόβλημα Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλον?
Δεν αντιλέγω zoobi, αλλά γιατί σήμερα μόνο? Ούτε ενημέρωση έκανε ο ΙΕ8 σήμερα και είναι και ο browser που χρησιμοποιώ καθημερινά για να μπαίνω στο φόρουμ και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, έως και τώρα που μιλάμε (πάλι κολλάει και γράφω από Google Chrome).Μήπως φταίει η (4νετ) φορνέτ?
Αυτο στους χρήστες με τα μπλε γράμματά (test_member) το βλεπω μονο εγω η ιωση εχει το φορουμ
Είναι η γνωστή παρενέργεια του πασίγνωστου φαρμακευτικού "βοηθητικού" για άτομα προχωρημένης ηλικίας
Μονο ο Λευτέρης μπορεί να με δικαιώσει ποταπά σκουληκια Άλλα δεν χρειάζεται γιατί άμα μπείτε στην λίστα μελών τυφλοπόντικες(zoobi -atmistis) στο γραμμα Τ υπάρχει το μέλος test_member e-kapnisma team.Aυτα προς αποκατάσταση της δυσφήμισης μου