* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 16:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Περί καταγωγής υγρών κ.ά.  (Αναγνώστηκε 807 φορές)

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
  • GreenSteamTeam
Απ: Περί καταγωγής υγρών κ.ά.
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 07, 2010, 18:38 »
Αγαπητέ Κύριε.

Η ερώτησή σας έχει απαντηθεί και στο παρελθόν από εμένα προσωπικά.
Ωστόσο μιας και βλέπω πως υπάρχει από την πλευρά σας ειλικρινής διάθεση και όχι απλά δημιουργία εντυπώσεων και δυσφήμισης, απαντώ και πάλι στο ερώτημά σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ECOPURE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

Όσον αφορά την κατασκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου intellicig evolution, οι πρώτες ύλες καθώς και κάποια μέρη του εισάγονται από τρίτες χώρες για λόγους μείωσης του κόστους παραγωγής.

Ωστόσο όμως ακόμη και αυτό πολύ σύντομα θα αλλάξει.
Σε αυτό επιτρέψτε μας επί του παρόντος να μην δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς δεσμευόμαστε έναντι του κατασκευαστή.
Σας βεβαιώνουμε πως μόλις γίνει η επίσημη παρουσίαση θα σας λυθούν όλες οι τυχόν απορίες.

Με εκτίμηση
Intellicig.gr
Μωραΐτης Περικλής
"Η ερώτησή σας έχει απαντηθεί και στο παρελθόν από εμένα προσωπικά."
Να με συγχωρέσετε, δεν το θυμάμαι, αλλά για να το λέτε...  :)
Πάντως και από.... Καμερούν να μου λέγατε οτι είναι, καμία σημασία για εμένα δεν έχει και οφείλω να σας ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.
Αποτελούσε αγαπημένο μου υγρό για καιρό (δεν έχετε παρά να ελέγξετε τις παραγγελίες που είχα κάνει σε υγρά και φιλτράκια)  :)
Η αλήθεια είναι οτι το διέκοψα γιατί
1. το θεωρούσα ακριβό
και
2. τα σχόλια που ακούστηκαν περί αλλαγής της γεύσης με απομάκρυναν από το συγκεκριμένο υγρό (και είχα αγοράσει όλη σχεδόν τη γκάμα της ecopure).

"Ωστόσο μιας και βλέπω πως υπάρχει από την πλευρά σας ειλικρινής διάθεση και όχι απλά δημιουργία εντυπώσεων και δυσφήμισης, απαντώ και πάλι στο ερώτημά σας."

Φυσικά καμία διάθεση για κάτι άλλο πλην της ενημέρωσης δεν είχα, ούτε έχω.

Όλα καλά λοιπόν  :)

Παρακαλώ να λάβετε την παρούσα δημοσίευσή μας ως μέρος μιας προσπάθειας που θέλουμε να πιστεύουμε πως στηρίζεται από όλους τους σοβαρούς Έλληνες αντιπροσώπους σε σχέση την ποιότητα των προϊόντων που διακινούνται στην Ελληνική αγορά.
[/color]
Να προσθέσω οτι όσον αφορά στην ποιότητα των Ελληνων αντιπροσώπων, με όσους συνεργάστηκα δεν υπήρξε κανένα παράπονο  :)
Αντίθετα, η "μαμά" intellicig.uk στην οποία έθεσα τα ίδια ερωτήματα, ακόμα δεν έχει απαντήσει...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 08, 2010, 16:11 από atmistis »

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

vapormania.gr