Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και εγω panosΟ λαιμός σου περιμένει ένα συγκεκριμένο ερέθισμα και συ του δίνεις κάτι άλλο, το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί. Δεν ξέρω αν άλλαζαν τα πράγματα μετα απο 10 - 20 τσιγάρα. Ας μας πει ο Tem που έχει περισσότερη πείρα.Πάντως και γω το ίδιο αισ8άνομαι. Κάθε φορά που κάνω τσιγάρο μου φαίνεται όλο και πιό αδιάφορο. Πριν 2 μέρες που κάπνισα ένα, απλά άφησα το καπνό να καπνίζεται και έκανα 3-4 τζούρες όλες κι όλες. Πριν 2 μήνες που κάπνισα 2 μαζεμένα όμως ήθελα και τρίτο . Προσοχή !
Δες και αυτό το νήμα που είχα αναρτήσει παλιότερα http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,953.msg17036.html#msg17036με ενδιέφερει η άποψη σου γι αυτό.
"Ετσι το "χτύπημα" , από προειδοποιητικό σήμα καταντάει ευχάριστη παρενέργεια."
Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει, ελάχιστο χτύπημα πλέον από τα τσιγάρα. Έχω πνίξει όμως καπνιστές (assos, old holborn) με vinirette medium και mandarin low @6V αντίστοιχα...
..........κάθε 10-12 ρουφήγματα υγρο.Αν βρω τρόπο γι αυτό, είτε με καρτ είτε με κάποιο άλλο φιλτράκι ή άλλο τρόπο, θα είμαι πολύ άνετος ΜΟΝΟ με το Η.Τ. αφού το υγρό της T.W. με ικανοποιεί απόλυτα.
Για κάποιο χρονικό διάστημα κάπνιζα απο κανένα ΚΤ έτσι απλά για δοκιμή (μια φορά στις 20-30 ημέρες). Κυρίως για να δώ πως θα μου φανεί. Η γεύση μου φαινόταν αρκετά δυσάρεστη. Το χτύπημα διαφορετικό και όχι καλύτερο απο το αντίστοιχο του ΗΤ. Κάποια στιγμή όταν γύρισα απο τον 510 στον 901 αισθάνθηκα ότι δεν με κάλυπτε το ΗΤ και άρχισα να καπνίζω (κάθε μέρα και περισσότερο) ΚΤ. Οφείλω να ομολογήσω ότι η επιστροφή - προσαρμογή στο ΚΤ έγινε χωρίς δυσκολία. Αρκούν μερικά απανωτά ΚΤ για την προσαρμογή. Απο εκεί και πέρα αισθάνεσαι πλέον όπως αισθανόσουν όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήσουν κανονικός καπνιστής. Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή. Οταν χρησιμοποίησα για πρώτη φορά ΗΤ , δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να σταματήσω άμεσα και απότομα το κάπνισμα. Οταν ξανακύλησα στο ΚΤ η επιστροφή στο ΗΤ δεν ήταν εύκολη.
παντως ο καμενος πολυεστερας κανει τρομερο κτυπημα ,και αν δεν το παρεις χαμπαρι εγκαιρα οτι εχει φυγει απο το φιλτρο και εχει κολησει στη γεφυρα.......