* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 16:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: αυτο ειναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο?μου το δινεις να το δοκιμασω?  (Αναγνώστηκε 6640 φορές)

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
Έδωσα σε κάποια κυρία να δοκιμάσει το Giant κ εκεί άρχισε η ιστορία..... ::) ::)
Δεν ήθελε με τίποτα να μου το επιστρέψει !!!!! Καλή μου κυρία σε παρακαλώ δώστο γιατί εσύ έχεις τα κτ κ δεν έχεις κανένα πρόβλημα!!
Εκείνη τίποτα!! Το βρήκε παιχνίδι κ άτμιζε κ μου έλεγε .....άστο σε παρακαλώ πλάκα έχει! Εγώ έκανα υπομονή .... :hmmm: (ώστε έχει πλάκα σκεφτόμουν  :angry_orange:.....) κ τότε της λέω:  "Η μπαταρία....ώπου να'ναι....θα ξεφορτίσει!!!!! κ το υγρό θα τελειώσει κ δεν θα μπορείτε κυρία μου να ατμίσετε άλλο μα ούτε κ να κάνετε πλάκα"..... ::)  ;) Αν θέλετε να σας δώσω λινκς στο ιντερνετ να μπείτε να διαβάσετε κ να παραγγείλετε ναι?

Τότε με θυμό  :o :o μου το πετάει στο τραπέζι κ τι μου λέει? "πάρε την βλακεία αυτή  που τελειώνει"!!!!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 08, 2012, 13:18 από DARK ANGEL »

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Συνδεδεμένος zantos

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ptolemaida
  • Φύλο: Άντρας
ενω το ΚΤ δεν τελειωνει ποτε ε; :laugh1: :laugh1: :laugh1: :thumpup: :thumpup:
που την ετυχες βρε αγγελικη;στα γαριδακια;

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
Σε καφέτερια που κάνουν ναργιλέ οι περισσότερες!!! (Σαουδική Αραβία)  :yes: :yes: :yes: Δεν το άφηνε με τίποτα !!!! κ περιμένω κ αυτές τις μέρες άνθρωπο από Ελλάδα για να μου φέρει αναλώσιμα που τελειώνουν  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Συνδεδεμένος zantos

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ptolemaida
αρα δεν το αφηνε γιατι την αρεσε.απλα το ηθελε τζαμπα.για καντης ενα δωρο να δεις πως θα το ευχριστιθει. :)) :)) :))

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
Της άρεσε μα νόμιζε ότι ήταν κάτι που δεν τελείωνε ποτέ!!! Σοβαρά το λέω πολλοί εδώ με ρωτάνε καθημερινά κ με τις ώρες τους εξηγώ ναι? Όταν εξηγώ ότι οι μπαταρίες "τελειώνουν" κ τα υγρά "τελειώνουν" τότε θα ήθελα να τους φωτογράφιζα κ να ανέβαζα τις φωτογραφίες εδώ  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
 Άλλοι πάλι φοβούνται το "ρίσκο" να τα φέρουν εδώ(το ητ απαγορεύεται εδώ)  κ μου ζητάνε να το κάνω εγώ για αυτούς μα η απάντηση είναι  :nope: :nope: :nope:  ;)
Θέλουν ητ που δεν ξεφορτίζει κ που δεν θέλει υγρό που τελειώνει μέσα!!!!! κ Δεν είναι Αραβικό ανέκδοτο αυτό δυστυχώς........ ::) ::) ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 08, 2012, 13:38 από DARK ANGEL »

Αποσυνδεδεμένος panos

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: 221B Baker street
  • Without a clue...
Θέλουν ητ που δεν ξεφορτίζει κ που δεν θέλει υγρό που τελειώνει μέσα!!!!! κ Δεν είναι Αραβικό ανέκδοτο αυτό δυστυχώς........ ::) ::) ::)

Μάλλον πρέπει να τους εξηγήσεις ότι έχει διαφορετική λειτουργία από την ...ηλεκτρική σόμπα! (αν και δεν νομίζω ότι έχουν σόμπες εκεί με τέτοια ζέστη...)

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: Δεν έχουν!!!

Αποσυνδεδεμένος drf

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Zu groß, zu klein
    • Weddingroom
αλήθεια... υπάρχει κάτι που δε τελειώνει ποτέ; (ίσως η βλακεία μερικών ανθρώπων...  :)) )

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
Η βλακεία ε?  :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: μπά αυτοί ίσως είναι λίγο προχωρημένοι για την εποχή μας.....ίσως  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Λές να βγούν τίποτα τέτοια ητ η με κόλλησαν κ εμένα οι προχωρημένοι?  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 08, 2012, 14:25 από DARK ANGEL »

Αποσυνδεδεμένος stam

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ρεθυμνο
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
dark angel που εισαι κ εχουν απαγορεψει το ΗΤ?

σορρυ που ρωταω αλλα ειμαι περιεργος... :-[

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Let the Lava flow in my CE4+!!!
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Κερκυραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ
αλήθεια... υπάρχει κάτι που δε τελειώνει ποτέ; (ίσως η βλακεία μερικών ανθρώπων...  :)) )

Τα χει πει και κείνος ο Αϊνστάιν γι αυτό το θέμα!

Πάντως και γω έχω κάνει αρκετές διαλέξεις, παρουσιάσεις, δοκιμαστικές κλπ. Τόσο, που συγκεκριμένο κατάστημα στην Κέρκυρα ετοιμάζεται να μου βγάλει ποσοστά!

Όσο για το γκομενομαγνήτης, ναι είναι! Μόνο που πρέπει μερικές μερικές να αλλάξουν την ατάκα "μήπως έχετε φωτιά?" όταν σε βλέπουν να ατμίζεις!

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• e-kapnisma team
  • Τόπος: Καρδαμάς
  • Project *Atmopipes* ..coming soon!
    • Project *Atmopipa*
dark angel που εισαι κ εχουν απαγορεψει το ΗΤ?

σορρυ που ρωταω αλλα ειμαι περιεργος... :-[

Jenda Saudi Arabia  ;)

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
αϊουα δλδ Ναί!!!!!!!!   :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος nikoshat

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο Κρήτης
  • Χαμογελάστε σήμερα...το αύριο θα είναι χειρότερο.

Κοιτα, το θεμα της μπαταριας το λυνεις ευκολα με εναν πυρινικο αντιδραστηρα.
Ομως η σκεψη για καταδυτικη φυαλη τιγκα στο ατμιστικο υγρο στην πλατη, θεωρω πως δεν ειναι αρκετα πρακτικη :laugh1:

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
Έχω ακούσει τόσα περίεργα για το ητ που ειλικρινά μερικές φορές απορώ.... :laugh1: :laugh1:
 Στο ζητάνε, το δοκιμάζουν, δεν στο επιστρέφουν, κ όταν πείς την αλήθεια? σε κοιτάζουν με επιτιμητικό ύφος κ στο πετάνε σχεδόν στα μούτρα σαν να είναι ότι χειρότερο..... :laugh1: (δυο φορές μου συνέβη!!)  :o

Ένα κύριος που με είδε να ατμίζω....κ που ή γυναίκα του δεν τον άφηνε να καπνίζει με ρώτησε όλο περιέργεια  πως καμουφλάρισα το κτ κ δεν φαίνεται!!!!  :laugh1: :laugh1:
Του εξήγησα ότι ήταν ητ κ ότι δεν ήταν καπνός μα ατμός κ με απογοήτευση μου είπε....Κρίμα κ εγώ νόμιζα ότι βρήκες την λύση στο πρόβλημα μου κ γύρισε κ κοίταξε την γυναίκα του που μας στραβοκοίταζε.....από απόσταση.....γιατί του έδωσα να δοκιμάσει λίγο να ατμίσει ... κ φυσικά έβλεπε η γυναίκα τους ατμούς αλλά δεν ήξερε  τι ήταν μέχρι που ήρθε κ του είπε να επιστρέψει αυτό το πράγμα .... κ να φύγουν  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Σε μαγαζί πρίν λίγο καιρό ο πωλητής νόμιζε ειλικρινά ότι είχα κανονικό τσιγάρο μέσα στην συσκευή κ κάπνιζα!!!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Πάντος τώρα όταν μου ζητάνε να το δοκιμάσουν αρνούμαι ευγενικά  γιατί φοβάμαι να μην έχω ιστορίες περιέργες κ είναι δύσκολο για μένα να προμηθευτώ ητ εδώ που βρίσκομαι :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Άστε που κάθε φορά πετούσα κ το επιστόμιο !!! Άν ήμουν στην Ελλάδα δεν θα είχα πρόβλημα να το δοκιμάσουν κ να το χαρίσω κιόλας!!!!  :)

vapormania.gr