Για να λέμε και του στραβού το δίκιο...το "ωχ!το πήρα κι εγώ αλλά δεν μου έκανε" δεν απέχει πολύ από την αλήθεια για τον απλούστατο λόγο ότι πολλά φαρμακεία πουλάνε κάτι μάρκες κούκου εντελώς.Φαντάσου τώρα να μην ξέρεις τίποτα για τα e-cigs να μπεις στο όποιο φαρμακείο και να αγοράσεις το όποιο e-cig.Να μην έχει καθόλου throat hit ,λιγοστό έως καθόλου ατμό και γεύση άσχετη....λογικό δεν είναι να πεις ότι δεν σου κάνει το e-cig?Έχουμε και την τάση να γενικεύουμε με το παραμικρό....οπότε καταλαβαίνεις...είναι σαν να οδηγήσεις Zastava και να βγάλεις συμπέρασμα οτι ολα τα αυτοκίνητα δεν είναι καλά.
Έχουμε και την τάση να γενικεύουμε με το παραμικρό....οπότε καταλαβαίνεις...είναι σαν να οδηγήσεις Zastava και να βγάλεις συμπέρασμα οτι ολα τα αυτοκίνητα δεν είναι καλά.
Εεεε.... λιγα λογια για τα ζασταβα Για τα γιουγκο ή τα λάνταενταξει!
Εγώ με το Ncig των 15 εκατοστών πάντως προκαλώ σίγουρα, εχτές σε ένα meeting άτμιζα ασύστολα και προκλητικότατα.......
Το καλό είναι πάντως πως ο κόσμος εχει αρχίσει και ενδιαφέρεται να μάθει. οσο πιο πολύ περνά ο καιρός που ατμίζω,τοσο πιο πολύς κόσμος με ρωτάει τι και πως...Και το πολύ ενθαρρυντικό είναι πως δεν "εντυπωσιάζονται" (όπως θα περίμενε κανείς) από το γεγονός πως δεν τα πιάνει η απαγόρευση, αλλά τους ενδιαφέρουν πιο πολύ οι θετικές επιπτώσεις που εχει στην υγεία (κατα πρώτο λόγο) και στην... τσέπη (κατα δευτερο)....Και φυσικά, μόλις μάθουν, αρχίζει η "πώληση", και που θα το βρουν, και πόσο κάνει, και τι να αγοράσω μαζί του.... Θα πάρω στοκ στο τέλος, να εχω να πουλάω στο δρόμο!!!!