Καλημέρα σε όλη την παρέα.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να μου δώσετε τα φώτα σας.Αν δεν κάνω λάθος το Unique χρησιμοποιεί atm 510 υπάρχει τρόπος τοποθέτησης άλλου atm?Θα ήθελα να δοκιμάσω τον 401 που από ότι έχω καταλάβει είναιαρκετά καλός
πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να κολλήσεις στον LR και μετά όλοι οι άλλοι να σου φαίνονται σαν μπουκωμένοι Μιλάμε για φοβερό throat hit
Η συμβατοτητα ισχύει γενικα για όλα τα εξαρτηματα ego (mega pack) - unique??
Καλησπερα.Σημερα πηρα στα χερια μου το 1ο εβερ ηλεκτρονιο τσιγαρο, το unique.αρχικα σαν να απογοητευτικα για τεχνικους λογους, για παραδειγμα που καθε φορα πρεπει να πιεζεις το button για τζουρα..νομιζα ηταν ον-οφ.αλλα καταλαβα πως ειναι θεμα συνηθειας.. τουλαχιστον πρεπει να το πιστεψω.Στο πακετο εβαλα και φιλτρακια High νικοτινης black line οπως μου ειπαν να παρω, η ερωτηση μου ειναι πως αν και γενικα δεν εβγαζε ικανοποιητικο καπνο ενιωθα να ζοριζομαι για να παρω μια καλη δοση, μετα απο λιγη ωρα πλεον δεν βγαζει σχεδον καθολου. δεν το χρησιμοποιησα μια ωρα.τι να φταιει με αυτο???να κανω κανενα κολπο η να αντικαταστησω φιλτρακι η ατομαιζερ?? δεν ξερω..αποτι ειχα δει τα φιλτρακια κρατανε με μετρια χρηση κανα 3αρι μερες τουλαχιστον αυτο πιστευα..ο ατομαιζερ απο την αλλη πρεπει να δουλευει σωστα μιας και λαμπαδιαζει.. καμια βοηθειααα???