το Η.Τ. μου αρνειται να συνεργαστει... μου επιτρεπει μονο μια ρουφηξια καθε 2 με 3 λεπτα! αδειαζει πολυ γρηγορα το φιλτρο απ το υγρο που του βαζω! εχω αλλαξει 3 φιλτρα σημερα! αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια! φορτισα απο 3 φορες τις 2 μου μπαταριες σημερα!
Ξέχασα οτι εχουν γεμισει τα χερια μου και τα χειλη μου με υγρο γεμισματος! λετε να χανει απο πουθενα?
Σκούπισε τις επαφές μπαταριών και ατμο , πιθανώς να έχεις κακή επαφή.Πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχεις καβάντζα μιά φρέσκια μπαταρία και 1 φρέσκο ατμο , για να είσαι σε θέση να κάνεις σύγκριση στις δύσκολες στιγμές.Κατά τα άλλα αν δεν δώσεις στοιχεία τι , με τι και ποσο ατμίζεις δεν γίνεται βοήθεια
βγάλε το εσωτερικό φιλτρο στάξε 1-2 σταγόνες (dripping) και βάλε μονο το εξωτερικό
μήπως μένει το λαμπάκι (καφτρα) αναμμένο χωρίς λόγο
δεν καταλαβαινω τι εννοεις! που να σταξω σταγονες αφου θα βαλω μονο το εξωτερικο φιλτρο?................
δεν καταλαβαινω τι εννοεις! που να σταξω σταγονες αφου θα βαλω μονο το εξωτερικο φιλτρο?
Υπάρχει καμμια λυση για το προβλημα που εθεσα στην αρχη ωστε να μη καθομαι ολη την ωρα με το υγρο στα χερια και μετα απο δυο ρουφηξιες ξανα μανα τα ιδια και δωστου σταξιμο στη γεφυρα και δωστου φυσημα στις επαφες και δωστου γεμισμα το φιλτρακι, ε αυτο δεν ειναι ατμισμα ειναι βασανο!