Τώρα με τον αντάπτορα 510-401 τον χρησιμοποιώ στο tornado, όταν βγαίνω βόλτα. Αλλά και πάλι με μπουκαλάκια, τσιμπιδάκια, συνδετήρα... Ενώ με τα κάρτο, είμαι άρχοντας!!!
Εντάξει βρε, δεν είναι και τόσο τραγικό, πάντα υπάρχει η δυνατότητα να γεμίσεις 5 carts και να αλλάζεις αυτό που χρησιμοποιείς μόλις τελειώνει.
Δεν βαριέσαι ρε Billy ?
Τώρα, πήρα ένα από τα άσπρα cartomizer από funstore και πρόσεξα πως ο πολυεστέρας φαινόταν νωπός. Αρχικά πίστεψα ότι ήταν προγεμισμένο και είχε γίνει λάθος, όμως δεν ήταν. Έσταξα 19 σταγόνες, τράβηξα τζούρα και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι! Είχε μια απαίσια γεύση σαν βερνίκι, σαν κόλλα, κάτι τέτοιο.
Παράξενο από funstore πήρα και δεν είχαν τέτοιο θέμα, μήπως πέτυχες προβληματικό κομμάτι; Δοκίμασε κανένα ακόμα πριν αρχίσεις να βράζεις.
την κόλλα δηλαδή που την βάζουν ?
Παρελαβα προχθες καρτομαιζερ απο funstore KR808D1 και σημερα αποφασισα να δοκιμασω ενα για πρωτη φορα.Αφου το γεμισα με vinirette kafe (20 σταγονες) το χρησιμοποιησα στα 5 βολτ.Πρωτες εντυπωσεις αναμικτες.Ζεστος ατμος,σφιχτη τζουρα χτυπημα τελειο για να μην πω ανυποφορο στα 5 βολτ.Δυο μειον για μενα το επιστομιο που ειναι στρογγυλο και η διαφορετικη γευση που δινει.Στην διαρκεια χρησης σκεφτηκα κατι για να απαλλαγω απο το ενοχλητικο για μενα επιστομιο.Εβγαλα τα πλαστικα καπακια του καρτο και εβαλα ενα επιστομιο 901 καινουργιο γιατι αν δεν ειναι κολυμπαει μεσα στο καρτο απο την χρηση του στον 510.Εδω μου ηρθε η ιδεα να γεμισω το φιλτρακι του 901 με φιλτρο απορροφητηρα και υγρο μαζι.Το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο,γιατι απλα μεχρι στιγμης απο οτι βλεπω δουλευει σαν τον 510 και χωρια την χωρητικοτητα του 20 σταγονες στο καρτο και 10 στο 901 επιστομιο.Εδω και δυο ωρες περιπου λειτουργει η ιδεα καλα.Περισσοτερα συμπερασματα μετα απο αρκετη χρηση.ΥΓ:Παρατηρησα επισης οταν εβγαλα το φιλτρο του 901 ενω ο υαλοβαμβακας ηταν στεγνος η γευση και ο ατμος παρεμενε ιδιος πραγμα που σημαινει οτι μαλλον συνεχιζει να αντλει υγρο απο το καρτο Θα φανει στην διαρκεια.