Πάντως δεν σας τα συνιστώ σε συνδυασμόΘέλω να πω ....πολλοί όροφοι και sex μετά ....μη το δοκιμάσετε
Πιο συνηθισμένο νομίζω είναι το αντίθετο, πρώτα sex και μετά πολλοί όροφοι τρέχοντας (καθώς ακολουθεί μανιακός σύζυγος κάτοχος τουλάχιστον 7 dan σε πολεμική τέχνη που πονάει πολύ!)
ως προς το sex οντως εχω καλυτερη αποδοση καθοτι δεν αλαξα γυναικα.με τους οροφους δεν ξερω ακομα δεν δοκιμασα
Νομιζα οτι ηταν τυχαια καποια συμπτωματα που ειχα αλλα βλεπω τα εχετε και αλλοι! Στον 1 μηνα με ΗΤ εχω παρατηρησει ξηροδερμια προσωπου,ακμη ελαφριας μορφης και αιματωμα στα ουλα!Τα 2 τελευταια εχουν υποχωρησει εντελως, η ξηροδερμια οχι πληρως αλλα ειναι καλυτερα απο οτι στην αρχη.
Η αληθεια ειναι οτι και εγω παρατηρω μετα τον πρωτο μηνα ατμισμα μεχρι και σημερα που ατμιζω (2 μηνες, συνολο 3) οτι εχω ξηροδερμια στο προσωπο και διαφορες κοκκινιλες καθως και πολυ εντονη ξηροδερμια στο "τριχωτο της κεφαλης". Παντα ειχα λιγη, αλλα ποτε στο προσωπο και παρατηρω μια εξαρση που δεν μου εχει ξανατυχει αλλες χρονιες και στο κεφαλι.Αλλα ισως να ειναι και απο την απαλλαγη απο τα βλαβερα που ειχα συνηθισει τον οργανισμο απο το τσιγαρο. Το παρατηρω και θα επανελθω.
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα Δεν είναι πολύς καιρός που άρχισα το Η/Κ. Μόλις 10 ημέρες και εκτός απο το πρόβλημα του λαιμού που δεν είναι σοβαρό, εδώ και 3/4 μέρες αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με άφθες που έχω βγάλει στα χείλη (εσωτερικά) ...
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα Δεν είναι πολύς καιρός που άρχισα το Η/Κ. Μόλις 10 ημέρες και εκτός απο το πρόβλημα του λαιμού που δεν είναι σοβαρό, εδώ και 3/4 μέρες αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με άφθες που έχω βγάλει στα χείλη (εσωτερικά) Έβγαζα και πιο παλιά, αλλά μόνο μετά από άγχος ή με κάποια συγκεκριμένη αντιβίωση. Απευθύνθηκα σε στοματολόγο και μου είπε πως οι άφθες είναι σπανιότερες σε άτομα που καταναλώνουν καπνό, με οποιαδήποτε μορφή. Έχει διαπιστωθεί μια άποψη ότι η νικοτίνη, η οποία απορροφάται από το βλεννογόνο, παίζει ρόλο στην πρόληψη εμφάνισης των αφθών.Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Έχω τρελαθεί. Σκέφτομαι να το ξαναρχίσω.
...Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Έχω τρελαθεί. Σκέφτομαι να το ξαναρχίσω.