6 μήνες εδωΠαρενέργειες που είμαι σίγουρος ότι οφείλονται στο ΗΤ- ενοχλήσεις βήξιμο κατα την κατάκλυση και μερικές φορές κατά τη διάρκεια του ύπνου.συχνότητα : 1-2 φορές τη βδομάδα.- φλέματα πρωϊνά που έχουν γεύση γλυκερίνηςσυχνότητα : όχι καθημερινά- κάψιμο και ύγρανση στη μύτη ( απο νικοτίνη) συχνότητα : όποτε βγάζω ατμό απ τη μύτη και μερικές φορές όταν εισπνέω έντονα από τη μύτη.Θεωρώ φυσιολογικά και μη ανησυχητικά τα παραπάνω τηρουμένων πάντα των αναλογιών με το ΚΤ όπου είχα εντονότερες παρενέργειες.
Μηπως ομως τα πρωινα φλεματα ειναι λογω διακοπης του τσιγαρου?
Η ύγρανση στη μύτη μήπως οφείλεται στη VG?
Τωρα για το καψιμο της μυτης που αναφερει πιο πανω οφειλεται καθαρα στην νικοτινη (εγω κανω αποκλειστικα 0) αλλα οσες φορες ετυχε να κανω high τοτε ενιωσα αυτο το καψιμο το οποιο ειναι φυσιολογικο γιατι η νικοτινη ειναι αγγειοδιασταλτικη. Ας μας πει ο φιλος τι περιεκτικοτητα νικοτινης χρησιμοποιει.
Σας παραθέτω έναν τελευταίο σύνδεσμο (υπάρχει πληθώρα αυτών στον ιστό) που περιέχει πληροφορίες σχετικά με την γλυκερίνη και συνηγορεί στην επικινδυνότητα της σχετικά με βλάβες στους ανθρώπινους νεφρούς:http://www.sciencelab.com/xMSDS-Glycerin-9927350και προτρέπω όλους μας εδώ να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην έρευνα μιας και επιβάλεται να ασχοληθούμε σοβαρά με την ουσία την οποία εισπνέουμε.Δεν νομίζω οτι είναι πνευματικά υγειές να ψάχνουμε τι θα μας "σκοτώσει λιγότερο" αλλά να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο.