Μετά από τεράστια καθυστέρηση παρουσιάζω κι εγώ τα δικά μου chuck (ναι Βαγγέλη! Τα έκανα δύο). Ως προς τις εντυπώσεις μου για το συγκεκριμένο mod, δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτά που είπε ο Βαγγέλης. Είμαι ενθουσιασμένος με το chuck. Έχει φάει πάνω από 10 γερές τούμπες και άπειρες μικρές. Συνεχίζει να λειτουργεί σαν καινούργιο. Αυτό όμως που θεωρώ το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι κάθε chuck είναι μοναδικό. Μπορείς να το φτιάξεις όπως σου αρέσει. Επίσης η τιμή του. Νομίζω ότι σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Για να μην πάρω όμως και κανέναν στο λαιμό μου, να πω ότι κάποιοι είχαν πρόβλημα με τον διακόπτη. Αν μένεις στην Αμερική αυτό δεν είναι πρόβλημα. O Jeff θα στο φτιάξει την ίδια μέρα. Από Ελλάδα όμως θα περιμένεις τουλάχιστον κάνα μήνα (μέχρι να πάει και να έρθει). Αν γίνουμε τρεις το φτιάχνουμε το κλαμπάκι Βαγγέλη. Προς το παρόν μόνο γάμο μπορούμε να κάνουμε. (Για να μην πω τίποτα χειρότερο)
Αν είχα επιτυχίες στις σερβιτόρες, δεν θα είχα λεφτά για δεύτερο. Το δικό σου τι κάνει; Αντέχει ακόμα;
Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή τώρα και να βάλει έναν κώνο σε mod όπως το Joye eGo που θα ενώνει το ατομάιζερ με το σώμα του mod ώστε να είναι πιο όμορφο. Αυτή η απότομη μεταβολή από το φαρδύ "βαρέλι" που περιέχει την μπαταρία στο λεπτότερο ατομάιζερ, δε δείχνει όμορφη σε κανένα mod.Εδώ που τα λέμε, μετά το eGo, θα είναι η πρώτη φορά που ένα βιομηχανικό προϊόν μπορεί να δώσει ιδέες σε χειροποίητα mods. Μέχρι τώρα γινόταν το αντίθετο.
ο κονος θα εχει και τρελλο κοστος για να γινει.