* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 19, 2012, 16:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Μύθοι, παραπληροφόρηση και εικασίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο  (Αναγνώστηκε 46203 φορές)

Αποσυνδεδεμένος porto13

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μεσόγεια
  • Φύλο: Άντρας
  • GGTS "1561"+Odysseus+Α2 ΜΤ+Mini LavaTube
Λοιπόν, καθηγήτρια, πνευμονολόγος στο Ωνασειο και καθηγητής,δντης μονάδας νεφρού σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο,μου είπαν και οι δυο το εξής.. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ΗΤ,ως μέσω διακοπής του καπνίσματος,για μακροχρόνια χρήση του δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα γτ δεν έχουμε τα απαιτούμενα στοιχεία... :thumpup:

Ειναι οι γιατροί μου τους οποίους επισκέπτομαι κάθε δίμηνο...

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος urahara

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πάτρα
Δεν ειχε αυτη ασθενεις με υγρα στους πνευμονες..... ουτε καν κανα καψιματακι πνευμονων δεν της ηρθε...? :P

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
Λοιπὀν, ανακεφαλαιώνω:
Αν έχεις πεθάνει δεν πρέπει να αρχίσεις το ΗΤ, διότι δεν θα μπορείς να εκπνεύσεις τον ατμό, θα υγροποιηθεί στους πνεύμονες, θα συμβεί αυτανάφλεξη και από τις κάπνες μπορεί να πάθεις καρκίνο.
 :bow:

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
    • www.softcore.net.gr
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Εγω ρωτησα σημερα ενα φιλο γιατρο (μεσω τηλεφωνου και χωρις να ξερει οτι ηδη ατμιζω, του το φυλαω για εκπληξη οταν βρεθουμε τη Τεταρτη) τη γνωμη του για το η.τ.

"Ασε ρε φιλε, δεν ξερει κανεις τι σοι υγρα εχουν μεσα. Εισαι για να μπλεκεις με χημειες;"

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Και που να 'ξερε οτι ηδη ατμιζω DIY!  :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Θα εχουμε show τη Τεταρτη!

Αποσυνδεδεμένος aerasfree

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: pafos
Τζόγος εκατομμυρίων με ηλεκτρονικά τσιγάρα και καπνοβιομηχανίες

Ο ΕΟΦ αρνείται να κόψει τον γόρδιο δεσμό.

Είναι ένα παιχνίδι εκατομμυρίων η βασική αιτία των αντιδράσεων του ΕΟΦ και του υπουργείου Υγείας για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και της χρήσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων;

Από τα μέσα του 2008, εποχή που έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην αγορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις και τα προβλήματα, καθώς το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι εισπράξεις από την φορολόγηση των τσιγάρων. Βασική αιτία της μεταστροφής των καπνιστών προς το ηλεκτρονικό τσιγάρο φαίνεται να είναι το υψηλό κόστος των κανονικών τσιγάρων.

Ένας μέσος καπνιστής ξοδεύει πάνω από 100 ευρώ το μήνα για τα πακέτα του, ενώ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο το κόστος υποτίθεται πως είναι πολύ μικρότερο, αν εξαιρέσει κανείς το αρχικό ποσό της συσκευής, που κυμαίνεται από 50 έως 70 ευρώ. Από εκεί και πέρα, το μπουκαλάκι με το υγρό διάλυμα νικοτίνης έχει τιμές από 10 ευρώ έως 30 ευρώ και αρκεί για 2-3 εβδομάδες.

..

Αρκετές ήταν οι βιομηχανίες, αλλά και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που κήρυξαν άμεσα πόλεμο λέγοντας πως είναι επιβλαβές για την υγεία του χρήστη, χωρίς κανένας όμως να έχει κάνει μέχρι σήμερα μία ολοκληρωμένη έρευνα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις επιδράσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ότι ενώ η FDA, η υπηρεσία φαρμάκων και τροφίμων του υπουργείου Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία και την προαγωγή της δημόσιας υγείας, σε ανακοίνωσή της, σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δήλωσε, χωρίς αποδείξεις, ότι σύμφωνα με έρευνες οι οποίες διεξήχθησαν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, βρέθηκαν ουσίες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Για την συγκεκριμένη υπόθεση, όπως εξηγεί στο www.koutipandoras.gr ο κ. Μαρκόπουλος εκπρόσωπος της εταιρείας «Nobacco», «έχουν γίνει συνολικά 3 δικαστήρια από αμερικάνικες εταιρείες που εμπορεύονται το συγκεκριμένο προϊόν και έχουν κερδίσει και τα 3».

Από την άλλη πλευρά, άλλες επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει καμία βλαβερή ουσία και είναι ασφαλές για τον ανθρώπινο οργανισμό και μ αυτό τον τρόπο αναίρεσαν με αποδείξεις την ανακοίνωση της FDA. Μία από αυτές τις έρευνες διεξαχθεί από την ανεξάρτητη υγειονομική επιτροπή της Νέας Ζηλανδίας Health New Zealand Ltd. Study υπό τον Dr. Murray Laugesen και κατέληξε στο συμπέρασμα πώς η ποσότητα νικοτίνης που ανιχνεύτηκε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι περισσότερη από εκείνη που χρησιμοποιείται στα αυτοκόλλητα νικοτίνης τα οποία δίδονται με ιατρική συνταγή σε άτομα που επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα. Επιπροσθέτως, ειδικός πνευμονολόγος του Πανεπιστημίου του Νόττινχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, σχολιάζοντας την έρευνα του Iνστιτούτου της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε: «Αν η ποσότητα νικοτίνης που ανιχνεύεται είναι ίδια με τα μέσα που χρησιμοποιούνται ιατρικώς για την διακοπή του συμβατικού καπνίσματος τότε δεν βρίσκω τον λόγο ανησυχίας, ούτε ότι υφίσταται πρόβλημα».

Ο ΕΟΦ, δια μέσω του προέδρου του Γιάννης Τούντα, μιλώντας στο ww.koutipandoras.gr από την πλευρά του δηλώνει ότι δεν έχει δεχθεί κάποιο αίτημα για να ελέγξει το συγκεκριμένο προϊόν και γι αυτό δεν έχει κάνει κάποια έρευνα. Παρ’ όλα αυτά έχε προβεί σε 3 κατασχέσεις σε εταιρείες που εμπορεύονται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η «Nobacco» για να είναι καλυμμένη από την πλευρά της στις 27 Δεκεμβρίου κατέθεσε ένα 36σέλιδο υπόμνημα στον ΕΟΦ: «Εμείς καταθέσαμε προ ολίγον ημερών υπόμνημα 36 σελίδων στον ΕΟΦ όπου τους εξηγούσαμε ότι δεν θεωρούμε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι φάρμακο ή ότι αποτελεί μέθοδο για την διακοπή του καπνίσματος. Θεωρούμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Γι αυτό τον λόγο δεν κρίνουμε αρμόδιο για την έγκριση της κυκλοφορίας του τον ΕΟΦ» εξηγεί στο www.koutipandoras.gr o κ. Μαρκόπουλος και απευθύνει το ερώτημα, «γιατί δεν περνάνε από τον έλεγχο του ΕΟΦ και τα κανονικά τσιγάρα τα οποία περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναπληρωτής καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, πνευμονολόγος – εντατικολόγος και συντονιστής της αντικαπνιστικής εκστρατείας, Παναγιώτης Μπεχράκης, ενώ αρχικά χαρακτήριζε το ηλεκτρονικό τσιγάρο επικίνδυνο και άμεσα καταστροφικό για τον οργανισμό. Λίγους μήνες αργότερα αναδίπλωσε τις δηλώσεις του για το συγκεκριμένο προϊόν λέγοντας: «Ποτέ δεν ζητήσαμε ποτέ την απόσυρσή του, δεν έχουμε πάρει θέση ούτε ως επιτροπή ούτε εγώ προσωπικά. Ποτέ δεν προτείναμε κάτι, η απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι σκέψη του υπουργείου και του ΕΟΦ και δεν έχουμε κάτι γραπτό για να συζητήσουμε» και συμπλήρωσε: «Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν χρήση μεταβατικής – παροδικής διακοπής του καπνίσματος, αλλά τι μπορεί να προκαλέσει η χρήση του 10 – 20 χρόνια κανείς δεν μπορεί να το πει γιατί είναι πρόσφατο προϊόν».
-
http://www.koutipandoras.gr/?p=13855

Αποσυνδεδεμένος kostas71

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Arta
  • 2 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα ανεξαρτησίας
Επεσε μια βρωμα σημερα οτι πεθανε ενας απο το Η.Τ στην Αθηνα. Ακουστηκε οτι δεν εβγαζε καθολου τον ατμο απο μεσα του και στουμπωσανε τα πνευμονια. Δεν ξερω αν ισχυει αλλα θα μαθω και θα επανελθω με λεπτομεριες. Εμενα παντως μου φαινεται ραδιο αρβυλα

Τραβαγε τζουρα και μετα εκανε μακροβουτι στη θαλασσα. Φημες οτι το νερο που βρεθηκε στους πνευμονες ηταν αλμυρο, δειχνουν οτι ατμιζε με γευση αραπικο φυστικι :)

Αποσυνδεδεμένος sakissakis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • που ήσουν ρε κινέζε τόσα χρόνια?

Ξέρω ότι παρόμοια περιστατικά ζείτε συνέχεια και ότι δεν λέω κάτι καινούργιο αλλά είμαι λίγο τρελαμένος σήμερα και ήθελα να το πω. Με παίρνει τηλεφωνο σήμερα η μάνα μου (την οποία έχω μυήσει 2 μήνες τώρα στο η.τ.) ταραγμένη και μου λέει ότι μια φίλη της φαρμακοποιός της είπε ότι αποδείχτηκε ότι το η.τ. είναι πολύ πιο επιβλαβές από το κ.τ
-και που το ξέρει αυτή ρε μάνα;
-μου είπε έγινε έρευνα
-από ποιον;
-από δύο φαρμακοποιούς στην Ελλάδα
-και τι είπαν δηλαδή;
-ότι τι τσιγάρο φεύγει με την απόχρεμψη ενώ το η.τ όχι.
 Δεν τα γράφω για να δείτε άλλη μια γελοία ιστορία.Τα γράφω γιατί η μάνα μου κάπνιζε σαν φουγαρο για πολλά χρόνια και είχα βαρεθεί να την ακούω να βήχει μέρα νύχτα.Μαντεψτε...πλέον δεν βήχει και η υγεία της έχει βελτιωθεί.Αλλά σήμερα της μπήκαν σκέψεις.Και αν δεν ήμουν εγώ;
Καταλήγω και ζητώ συγγνώμη για το κείμενο, δεν μπορεί ο κάθε καραμητσος να παίζει με την υγεία και τα νεύρα μας. Μια γυναίκα βρήκε τρόπο να αποφύγει τα αναπόφευκτα με το η.τ. Μια γυναίκα η οποία είχε εμφανείς και άσχημες επιπτώσειςκαι
 δεν υπήρχε περίπτωση να κόψει ποτέ το τσιγάρο, αν σήμερα δεν ήμουν εκεί μάλλον θα το ξανάρχιζε.Ποσό ανεύθυνο ήταν αυτό εκ μέρος της φαρμακοποιου;

Αποσυνδεδεμένος sirkonsta

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • 20-1-12
Σάκη για την απόχρεμψη έχουνε γραφεί πολλά στο forum και απαντηθεί ταυτόχρονα, όπως βέβαια και για τα νερά στους πνεύμονες κ.α.
Η ίδια φαρμακοποιός δεν πούλαγε η/τ και συνεχίζει να πουλάει ponstan?

Και γω με τη μάνα μου τα ίδια περνάω, υπομονή
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2012, 02:55 από sirkonsta »

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• e-medium ατμιστής
  • **
    • www.softcore.net.gr
 :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι πρωι πρωι........

Διαλογος με συνεργατη-φιλο πριν πεντε λεπτα:

αυτος: "Παντως φιλε Θοδωρα, ξερεις τι εμαθα χτες απο ενα γιατρο; Οτι κ αυτο (δειχνει το η.τ. μου) ειναι καρκινογονο...."
εγω: "Μμμμμμμ..........Τον ξερεις αυτο το γιατρο ή βρεθηκατε τυχαια κ μιλησατε;"
α: "ναι ρε συ, ειναι πελατης μας! καρδιολογος"
ε: "αααα ωραια....εχεις το τηλεφωνο του;"
α: "Ε; εεεεε...Αφου σου λεω ρε, ειναι γιατρος ο ανθρωπος...και ειχε δυο τετοια στο αμαξι που μας αφησε στο συνεργειο κ δε τα πηρε κ τον ρωτησα γιατι κ μου πε αστο δεν κανουν κ αυτα"
ε. "Ναι ρε ανθρωπε το τηλ του το εχεις;"
α: "Το εχω! Γιατι;"
ε."Να τον παρω να τον ρωτησω ρε φιλε τον ανθρωπο...επιστημονας ειναι...να μην τον ρωτησω αφου το κανω κ εγω το μαραφετι; Για να λεει οτι εναι καρκινογονο, κατι θα ξερει"
(σημειωση εδω για τους νεους φιλους του φορουμ: πριν μια εβοδμαδα ακριβως μιλησα διεξοδικα με το μελος του φορουμ kfarsal ο οποιος ειναι γιατρος καρδιολογος κ διεξαγει ερευνα για το η.τ. και φυσικα ουδεποτε ισχυριστηκε οτι ειναι καρκινογονο το η.τ.)
α: "ε τι δε με πιστευεις; Σου λεω μου ειπε οτι ειναι καρκινογονο"
ε: "Δεν ειπα οτι δε σε πιστευω ρε ανθρωπε! Απλα επειδη μιλαμε για την υγεια μας εδω περα...θελω να τον παρω τηλ να τον ρωτησω.....Το εχεις;"
α:" Ε δε το χω μαζι μου! Τη Δευτερα αμα ειναι"
ε: "Οκ εγινε! Θα σ επαρω τηλ τη Δευτερα να μου το δωσεις"

Δε θα το αφησω ετσι αυτο...ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καν ο υποτιθεμενος γιατρος κ ηταν παπαρολογια του συνεργατη μου...τη Δευτερα θα τον παρω τηλεφωνο να δω τι τηλεφωνο θα μου δωσει.....Πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σταματησει αυτη η παπαρολογια κ μπαρουφολογια του Ελληναρα....εχω κουραστει πια κ τα νευρα μου ειναι τσιτωμενα...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ! Δεν την ειδα υπερασπιστης του η.τ. αλλα μου τη δινει αυτη η κωλονοοτροπια του Ελληνα που για ολα εχει αποψη κ μαλιστα "υποστηριζομενη" απο επιστημονες της φαντασιας του......

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΡΙΟΟΟ!

(Υ.Γ: προς αποφυγην παρεξηγησεων, δεν ειμαι ανθελλην, ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας - με τον Ελληνάρα τα εχω, οχι με τον Ελληνα)

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
Ο παθολογος μου, που ειναι φοβερος γιατρος, ειναι καπνιστης. Ξεκιναει κι αυτος το η.τ.

Ενας γνωστος μου καρδιολογος το υποστηριζει σθεναρα. Μου ειπε, κανε καλυτερα απο αυτο ολη μερα παρά ενα τσιγαρο.

Αποσυνδεδεμένος nikosqt

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
εγω ειπα σε ενα ξαδερφο μου να παρει ητ και μου ειπε οτι ακουσε στην τηλεοραση οτι ειναι καρκινογονο ..
Ενδομεταξυ αυτος εχει βγαλει και μονο το γυμνασιο και που να του εξηγείς...
τελος παντων του ειπα οτι θα του το κανω δωρο να το δοκιμασει..

Εχει πεσει πολυ παραπληροφορηση... αλλος φαρμακοποιος του λεω να μου φερει γλυκερινη
μου λεει τι την θες λεω για ητ και μου λεει αυτο ειναι επικυνδινο γιατι δεν μυριζει και το καπνιζεις συνεχεια
και παιρνεις παραπανω νικοτινη και θα χτυπαει τρελλα η καρδια σου ..

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• e-medium ατμιστής
  • **
    • www.softcore.net.gr
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι πρωι πρωι........

Διαλογος με συνεργατη-φιλο πριν πεντε λεπτα:

αυτος: "Παντως φιλε Θοδωρα, ξερεις τι εμαθα χτες απο ενα γιατρο; Οτι κ αυτο (δειχνει το η.τ. μου) ειναι καρκινογονο...."
εγω: "Μμμμμμμ..........Τον ξερεις αυτο το γιατρο ή βρεθηκατε τυχαια κ μιλησατε;"
α: "ναι ρε συ, ειναι πελατης μας! καρδιολογος"
ε: "αααα ωραια....εχεις το τηλεφωνο του;"
α: "Ε; εεεεε...Αφου σου λεω ρε, ειναι γιατρος ο ανθρωπος...και ειχε δυο τετοια στο αμαξι που μας αφησε στο συνεργειο κ δε τα πηρε κ τον ρωτησα γιατι κ μου πε αστο δεν κανουν κ αυτα"
ε. "Ναι ρε ανθρωπε το τηλ του το εχεις;"
α: "Το εχω! Γιατι;"
ε."Να τον παρω να τον ρωτησω ρε φιλε τον ανθρωπο...επιστημονας ειναι...να μην τον ρωτησω αφου το κανω κ εγω το μαραφετι; Για να λεει οτι εναι καρκινογονο, κατι θα ξερει"
(σημειωση εδω για τους νεους φιλους του φορουμ: πριν μια εβοδμαδα ακριβως μιλησα διεξοδικα με το μελος του φορουμ kfarsal ο οποιος ειναι γιατρος καρδιολογος κ διεξαγει ερευνα για το η.τ. και φυσικα ουδεποτε ισχυριστηκε οτι ειναι καρκινογονο το η.τ.)
α: "ε τι δε με πιστευεις; Σου λεω μου ειπε οτι ειναι καρκινογονο"
ε: "Δεν ειπα οτι δε σε πιστευω ρε ανθρωπε! Απλα επειδη μιλαμε για την υγεια μας εδω περα...θελω να τον παρω τηλ να τον ρωτησω.....Το εχεις;"
α:" Ε δε το χω μαζι μου! Τη Δευτερα αμα ειναι"
ε: "Οκ εγινε! Θα σ επαρω τηλ τη Δευτερα να μου το δωσεις"

Δε θα το αφησω ετσι αυτο...ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καν ο υποτιθεμενος γιατρος κ ηταν παπαρολογια του συνεργατη μου...τη Δευτερα θα τον παρω τηλεφωνο να δω τι τηλεφωνο θα μου δωσει.....Πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σταματησει αυτη η παπαρολογια κ μπαρουφολογια του Ελληναρα....εχω κουραστει πια κ τα νευρα μου ειναι τσιτωμενα...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ! Δεν την ειδα υπερασπιστης του η.τ. αλλα μου τη δινει αυτη η κωλονοοτροπια του Ελληνα που για ολα εχει αποψη κ μαλιστα "υποστηριζομενη" απο επιστημονες της φαντασιας του......

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΡΙΟΟΟ!

(Υ.Γ: προς αποφυγην παρεξηγησεων, δεν ειμαι ανθελλην, ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας - με τον Ελληνάρα τα εχω, οχι με τον Ελληνα)

Σε συνεχεια του μυνηματος μου, θα σας πω οτι σημερα και ημερα Τριτη το τηλεφωνο του γιατρου δε βρεθηκε, εγινε αφαντο!

Αποσυνδεδεμένος nikosqt

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
προφανως γιατι δεν το ειχε πει αυτο γιατρος... το ειχε βγαλει ο φιλος σου απο το μυαλο του

Συνδεδεμένος Jacob13

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Φιλος εμενα μου ειπε οτι ακουσε απο αλλον οτι λογω χρησης του η.τ μικραινει ο δεξιος πνευμονας  :)) :)) :)) :))...Πεθανα απο τα γελια!! Να δω τι αλλο θα ακουσουμε....

Αποσυνδεδεμένος stam

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ρεθυμνο
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
επειδη μου εχουν αρκετες τετοιες περιπτωσεις χωρις να εχουν οι αλλοι αποδειξεις εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι μας ζηλευουν που καταφεραμε να απαλαγουμε απο το κτ....μας ζηλευουμε που καταφεραμε να κυκλοφωρουμε με ενα ματζαφλαρι στο χερι χωρις να μας νοιαζουν τα σχολεια των αλλων...καναμε κατι που αυτοι δεν μπορουν κ απλα θελουν μας γυρησουν στο επιπιδο τους για να νιωσουν αυτοι καλυτερα

σαν το ανεκδοτο με "την κατσηκα του γειτονα" ενα πραγμα :idiot1: :idiot1: :idiot1:

vapormania.gr