Επεσε μια βρωμα σημερα οτι πεθανε ενας απο το Η.Τ στην Αθηνα. Ακουστηκε οτι δεν εβγαζε καθολου τον ατμο απο μεσα του και στουμπωσανε τα πνευμονια. Δεν ξερω αν ισχυει αλλα θα μαθω και θα επανελθω με λεπτομεριες. Εμενα παντως μου φαινεται ραδιο αρβυλα
Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι πρωι πρωι........Διαλογος με συνεργατη-φιλο πριν πεντε λεπτα:αυτος: "Παντως φιλε Θοδωρα, ξερεις τι εμαθα χτες απο ενα γιατρο; Οτι κ αυτο (δειχνει το η.τ. μου) ειναι καρκινογονο...."εγω: "Μμμμμμμ..........Τον ξερεις αυτο το γιατρο ή βρεθηκατε τυχαια κ μιλησατε;"α: "ναι ρε συ, ειναι πελατης μας! καρδιολογος"ε: "αααα ωραια....εχεις το τηλεφωνο του;"α: "Ε; εεεεε...Αφου σου λεω ρε, ειναι γιατρος ο ανθρωπος...και ειχε δυο τετοια στο αμαξι που μας αφησε στο συνεργειο κ δε τα πηρε κ τον ρωτησα γιατι κ μου πε αστο δεν κανουν κ αυτα"ε. "Ναι ρε ανθρωπε το τηλ του το εχεις;"α: "Το εχω! Γιατι;"ε."Να τον παρω να τον ρωτησω ρε φιλε τον ανθρωπο...επιστημονας ειναι...να μην τον ρωτησω αφου το κανω κ εγω το μαραφετι; Για να λεει οτι εναι καρκινογονο, κατι θα ξερει" (σημειωση εδω για τους νεους φιλους του φορουμ: πριν μια εβοδμαδα ακριβως μιλησα διεξοδικα με το μελος του φορουμ kfarsal ο οποιος ειναι γιατρος καρδιολογος κ διεξαγει ερευνα για το η.τ. και φυσικα ουδεποτε ισχυριστηκε οτι ειναι καρκινογονο το η.τ.)α: "ε τι δε με πιστευεις; Σου λεω μου ειπε οτι ειναι καρκινογονο"ε: "Δεν ειπα οτι δε σε πιστευω ρε ανθρωπε! Απλα επειδη μιλαμε για την υγεια μας εδω περα...θελω να τον παρω τηλ να τον ρωτησω.....Το εχεις;"α:" Ε δε το χω μαζι μου! Τη Δευτερα αμα ειναι"ε: "Οκ εγινε! Θα σ επαρω τηλ τη Δευτερα να μου το δωσεις"Δε θα το αφησω ετσι αυτο...ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καν ο υποτιθεμενος γιατρος κ ηταν παπαρολογια του συνεργατη μου...τη Δευτερα θα τον παρω τηλεφωνο να δω τι τηλεφωνο θα μου δωσει.....Πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σταματησει αυτη η παπαρολογια κ μπαρουφολογια του Ελληναρα....εχω κουραστει πια κ τα νευρα μου ειναι τσιτωμενα...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ! Δεν την ειδα υπερασπιστης του η.τ. αλλα μου τη δινει αυτη η κωλονοοτροπια του Ελληνα που για ολα εχει αποψη κ μαλιστα "υποστηριζομενη" απο επιστημονες της φαντασιας του......ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΡΙΟΟΟ!(Υ.Γ: προς αποφυγην παρεξηγησεων, δεν ειμαι ανθελλην, ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας - με τον Ελληνάρα τα εχω, οχι με τον Ελληνα)