διχως να θελω να γινω επικριτικος ας μην γινομαστε επιθετικοι σε μελη (ειδικα σε νεα μελη) οταν εχουν αμφιβολιες ειδικα σε ςνα τοσο σημαντικο θεμα που λεγετε υγεια.Η αληθεια ειναι οτι με προβληματισε και εμενα ,γιατι ειχα σκεφτει ολες τις παρενεργειες απο νικοτινη κτλπ εκτος απο τις επιπτωσεις του αθωου ατμου.Συμφωνω οτι παντα αναπνεουμε ενα ποσοστο υδρατμων ποτε ομως τοσο μεγαλες ποσοτητες οσο οταν ατμιζουμεΜε το δεδομενο οτι εδω μπορουμε να τα συζητουμε ολα διχως φοβο και παθος,και οτι η συζητηση δεν γινετε για να διασπειρουμε αδικαιολογητες φοβιες,ελπιζω να μην παρεξηγηθω και εγω επειδη δινω συνεχεια στι θεμα
Ατμίζοντας ο ατμός που μπαίνει στα πνευμόνια μας μένει εκεί για δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό επιδρά σε υγροποίηση. Αλλά ρε παιδιά με αυτή την λογική όσοι ζουν σε κλίματα με μεγάλη υγρασία, στα βουνά και αλλού έπρεπε να είχαν αποδημήσει εδώ και καιρό από τους ατμούς και τις ομίχλες.Σαφώς θέλουμε να γίνουν μελέτες και σαφώς κανείς δεν λέει ότι το η.τ είναι υγεία. Όποιος μπορεί να το κόψει και αυτό. Μια φορά πάντως καλύτερο είναι από το κ.τ.
Συγνώμη αλλά αυτά είναι τρίχες ορισμένων ανεγκέφαλων που είτε απλά θέλουν κάτι να πουν είτε έχουν κάποιο συμφέρον. Όσες φορές και αν ζήτησα ονόματα απάντηση δεν πήρα. Κάπου εκεί μπερδεύει η συνταγή φαίνεται. Να μιλάμε όμως χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, χωρίς επίσημες μελέτες κ να λέμε μακακίες ε αυτό είναι εύκολο. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Με αυτό το σκεπτικό μπορώ λοιπόν κ γω να λέω ότι το η.τ χαρίζει μακροζωϊα. Το ξέρατε αυτό;
. εδώ τα πνευμόνια μας παλεύουν να φιλτράρουν πίσσα... στο νεράκι θα κολλήσουν
αν υπήρχε καποιο θέμα με υγρο κτλπ, οτάν επέφτε ομίχλη θα επρεπε να φοράμε μάσκες οξυγονου αλιως θα πεθεναμε λεω εγω τωρα..