Συμφωνω οτι παντα αναπνεουμε ενα ποσοστο υδρατμων ποτε ομως τοσο μεγαλες ποσοτητες οσο οταν ατμιζουμε
Παιδιά έχετε δίκιο αλλά προσέξτε να δείτε πιο είναι το σκεπτικό μου. Δεν θέλω να φοβίσω ούτε να πανικοβάλω. Είμαι ατμιστής για μία εβδομάδα. Οποιος με βλέπει μου λέει και κάτι που έχει ακούσει. Εγώ προβληματίζομαι και τον προβληματισμό μου τον μεταφέρω στο φόρουμ όπου υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν καλύτερα και μπορούν να μου απαντήσουν μέσα απο τις εμπειρίες τους. Πιστευω ότι αυτή είναι και η χρησιμότητα του φόρουμ. Δεν νομίζω ότι είναι καλή απάντηση το οποιος φοβάται να αφήσει το η.τ. Αυτός που λέει κάτι τέτοιο ΄δεν έχει δουλειά εδώ μέσα ή καλύτερα να μήν δίνει απαντήσεις καθόλου. Αυτές είναι απαντήσεις που τρομάζουν και όχι οι απορίες που δημιουργούνται στον νέο χρήστη. Δεν κάνουμε διαφημιστηκή καμπάνια του η.τ αλλά προσπαθούμε μέσα απο τις εμπειρίες που αποκτάμε και απο αυτά που ακούμε να σκεφτόμαστε και να τα κρίνουμε. Και εγώ θέλω να μήν ακούω τίποτα για το η.τ και να ακούω μόνο καλά λόγια αλλά οταν κάτι με προβληματίζει το μοιράζομαι μαζί σας. Αν οι απορίες μου είναι χαζές ή δεν έχουν ουσία συγχωρήστε την απειρία μου ή τις φοβίες μου.