Το είδαμε κι αυτό! Βοηθάει κι αυτούς που έχουν αϋπνίες σαν και του λόγου μου!
βλεπω πως πρεπει να αποφευγεται η υπερδοσολογια της βαλεριανας,γιατι ειχα διαβασει καπου παλιοτερα οτι μπορει να αποφερει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα,δηλαδη εντονη νευρικοτητα,στρες και υπερκινητικοτητα,κατι σαν την καφεινη ισως..
Το είδαμε κι αυτό! Βοηθάει κι αυτούς που έχουν αϋπνίες σαν και του λόγου μου!http://www.epuffer.eu/e-liquid/valerian-natural-relaxant-30ml-e-liquid-bottle.html
Αντε να βγει και κανενα με xanax να εχουμε να ατμιζουμε και εμεις που φοβομαστε τις πτησεις!
Μεχρι εδω καλα το πατε μην δουνε τιποτα χειροτερο τα ματακια μας
Δυστυχώς, ήδη εχω διαβάσει τα.... χειρότερα (και φυσικά δεν τα μεταφέρω εδω), αλλά ευτυχώς από ελάχιστους, και με DIY υγρά
....ένα προβληματισμό εκφράζω και πιστεύω ότι έχω δίκιο
....και ότι άλλο τους έρχεται στην γκλάβα....
Αν θέλω καφείνη , γιατί να μη ψήσω ένα ωραίο Λουμίδη με καϊμάκι και φουσκαλίτσες ?Αν θέλω βαλεριάννα γιατί να μη φτιάξω ένα αφέψημα ?Αν θέλω βιταμίνες έχει έναν ψόφο στα φαρμακεία γιά όλα τα γούστα και πλήρως ελεγμένα, χώρια που υπάρχουν και τα φρούτα.....ένα προβληματισμό εκφράζω και πιστεύω ότι έχω δίκιο
Βρίσκω πάντως εντελώς λάθος την επιλογή των εταιριών να προσθέτουν , βιταμίνες, βαλεριάννες. καφεϊνες και ότι άλλο τους έρχεται στην γκλάβα στα υγρά.Ολα αυτά δεν τα πίνεις,,,τα ατμίζεις και πάνε μέσω των πνευμόνων στον οργανισμό μας και φυσικά δεν έχουν γίνει κλινικές μελέτες γι αυτά. Θα μου πείτε έχουν γίνει για τα κανονικά υγρά χωρίς τέτοια πρόσθετα ? Οχι, ή τουλάχιστον , πολύ ελάχιστες. Αλλά , διάολε, αυτά έχουμε πει εξ αρχης, ότι μας βοήθησαν να κόψουμε το ρημάδι το ΚΤ και παίρνουμε το όποιο ρίσκο με πλήρη επίγνωση. Τα υπόλοιπα γιατί να τα ατμίσω?Αν θέλω καφείνη , γιατί να μη ψήσω ένα ωραίο Λουμίδη με καϊμάκι και φουσκαλίτσες ?Αν θέλω βαλεριάννα γιατί να μη φτιάξω ένα αφέψημα ?Αν θέλω βιταμίνες έχει έναν ψόφο στα φαρμακεία γιά όλα τα γούστα και πλήρως ελεγμένα, χώρια που υπάρχουν και τα φρούτα.....ένα προβληματισμό εκφράζω και πιστεύω ότι έχω δίκιο