Λέμε ότι διαρκεί χ ώρες σύμφωνα με τις δικές μας συνήθειες ατμίσματος. Όσο ατμίζουμε καταναλώνεται η μπαταρία, όσο δεν ατμίζουμε δεν καταναλώνεται. Δεν είναι stand-by, μπαίνει σε λειτουργία ακριβώς μόλις τραβήξουμε τζούρα, γι αυτό και στις αυτόματες μπαταρίες τα πρώτα δέκατα του δευτερολέπτου τραβάμε αέρα κοπανιστό μέχρι να ζεστάνει το υγρό, αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα καθώς έτσι κι αλλιώς πρέπει να τραβάμε αργά και μακρόσυρτα και ο ατμοποιητής ζεσταίνεται πάρα πολύ γρήγορα.
Χωρίς να είμαι χρονόμετρο υπολογίζω με την αυτόματη του evo να έχει βράσει το υγρό σε 0.3 δευτ.
giατι η βλακεια που εχω κανει ''1 ωρα'' ευτυχως παρειγγειλα νεο!!! περιμενω να ερθει με αγωνια....
Πάρε και μία manual και δες ποια σε βολεύει περισσότερο. Έχω παρατηρήσει πως ενώ συνήθως χρησιμοποιώ τις manual, κάποιες φορές, κυρίως όταν χαλαρώνω και χαζεύω, προτιμώ την αυτόματη.
στην επομενη παραγγελεια... τωρα πηρα 2 αυτομ και pass...οποτε για αρχη πιστευω ειμαι κομπλε...
Evo πήρες;
e....401... το ιδιο δεν ειναι?
Ω, ναι! Καλοάτμιστο, πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς. Οπωσδήποτε δοκίμασε και υγρά ecopure.